Tilavaraukset

Kokoushuone

Tutki varausmahdollisuuksia telttapaikoista kokoustiloihin.

Vantaan kaupungilla on useita eri tarpeisiin sopivia tiloja käytettäviksi. Voit hakea tiloja liikuntaan, harrastustoimintoihin, leireihin, juhliin, kokouksiin, koulutuksiin ja erilaisiin tapahtumiin. Voit hakea käyttövuoroja joko yksittäisinä tai vakiovuoroina. Katso tarkemmin Timmi -tilavarausjärjestelmä

Alasivuille on koottu erilaisia tiloja eri käyttötarkoitusten mukaisesti. Tiloja haetaan Timmi-järjestelmän kautta ellei tilan kohdalla muuta mainita. Rekisteröityneenä asiakkaana voit tehdä hakemuksia järjestelmän kautta, muokata omia hakemuksiasi sekä perua tekemiäsi varauksia. Tilavaraukset näkyvät aina reaaliaikaisina. Tiloja voi myös selailla kirjautumatta.

Suurimmat käyttäjäryhmät ovat seurat ja järjestöt. Myös yritykset ja yksityiset henkilöt voivat varata tiloja käyttöönsä.

VisitVantaa on listannut yksityisiä juhla- ja kokoustiloja.

Kerro kokemuksesi varattavista harrastustiloista

Vantaan kaupunki yhtenäistää tilojensa vapaa-ajan käytön käyttösääntöjä ja maksuja. Asukkailta ja nykyisiltä tilojen käyttäjiltä pyydetään näkemyksiä käyttöperiaatteiden uudistamiseen. Tavoitteena on, että liikunta- nuoriso-, asukas- ja muiden tilojen käyttö- ja maksuperusteet ovat tasavertaiset kaikille käyttäjille. Vastaathan kyselyyn viimeistään 5.5. Lue lisää kyselystä.

Ajankohtaista

Twitter