Ulkoliikuntapaikat

Tekonurmikenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2019

Ulkoliikuntapaikkojen käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2019

Ulkotenniskenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2019

Tekonurmikenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2019

Kesäkauden 2019 jalkapallotekonurmien käyttövuorot valittiin valintakokouksessa marraskuussa 2018. Vapaana olevia vuoroja kesälle 2019 voit hakea (ajalle1.4.−27.10.2019), Timmi -tilavarausjärjestelmän kautta. Tiedotamme kesäkauden 2020 hakuajoista syyskuussa 2019.

Ulkoliikuntapaikkojen käyttövuorot kesäkaudelle 2019

Käyttövuorot kesäkaudelle 2019 olivat haettavissa 30.11.2018 mennessä ja käyttövuoroista on tehty päätös tammikuussa 2019. Voit hakea vapaaksi jääneitä vuoroja Timmi-tilavarausjärjestelmän kautta. Ulkoliikuntapaikkojen kesäkausi on pääsääntöisesti 8.4. − 13.10.2019. Ulkoliikuntapaikkoihin kuuluvat liikuntapalveluiden, sivistystoimen ja viheralueyksikön ulkoliikuntapaikat (kentät ja hiekkatekonurmikentät, pl. jalkapallotekonurmet). Osalle kentistä myönnetään harjoitusvuoroja vain rajoitetusti. Ottelukenttiä ovat pääsääntöisesti liikuntapalveluiden kentät. Osa kentistä on kuntalaisten vapaassa käytössä (mm. monitoimiareenat) eikä niille myönnetä vakituisia käyttövuoroja.

Oheisesta linkistä näet haettavana olevat kentät.

Ulkotenniskenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2019

Kesän 2019 tennisvuoroja haetaan Timmi -tilavarausjärjestelmän kautta. Hakuaika alkaa tiistaina 2.4. klo 9.00. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Vuorot voi maksaa joko laskulla tai liikuntaseteillä. Mikäli vuoronsa haluaa maksaa liikuntaseteleillä, se onnistuu Vantaan uimahallien kassoilla. Varattavissa olevat kentät ja osoitteet.

Kausimaksut kentille

Kesän 2019 tenniskausi ulkokentillä alkaa 29.4. ja päättyy syyskuun lopussa. Pelivuorot varataan koko kaudeksi kerrallaan. Yksittäisiä vuoroja ei voi varata. Kausikortti oikeuttaa tunnin pelivuoroon viikossa. Käyttövuorot laskutetaan ulkotennisvuoron varaajalta Timmin kautta toukokuussa 2019 alkaen.

  • Asfaltti 30 €/h/kausi
  • Tekonurmi 60 €/h/kausi

Kausimaksut sisältävät arvolisäveron (10 %).

Liikuntaseteleillä maksaminen

Kun olet saanut laskun, ota lasku mukaasi ennen eräpäivää, ja maksa Vantaan uimahallin kassalla (Korson, Tikkurilan, Hakunilan, Myyrmäen tai Martinlaakson uimahallin kassalla). Tämän jälkeen toimita liikuntaseteleillä maksetusta laskusta ja kassalta saamastasi kuitista kopio liikuntapalveluiden toimistolle viimeistään kuluvan kuukauden 24. päivään mennessä. Voit ottaa kuvan ja lähettää sen sähköpostilla satu.heino@vantaa.fi tai postitse Satu Heino, Vantaan kaupunki, Liikuntapalvelut, Kielotie 20c, 00130 Vantaa.

Ulkotennismaksut voi maksaa

  • Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleillä
  • Sporttipassilla
  • Virikeseteleillä
  • Tyky-kuntoseteleillä
  • Ticket Mind & Body -maksukortilla.

Huomaathan, että setelit ovat henkilökohtaisia.

Ota varausvahvistus mukaasi pelaamaan mennessäsi

Varausvahvistus toimii todisteena vuorosi varauksesta. Voit tallentaa sen puhelimeesi tai tulostaa mukaasi ja todistaa varausvahvistuksella oikeutuksesi kyseiseen vuoroon.

Ulkotennisvuorokäytänteet

  • Vapaalla ulkotenniskentällä voi pelata maksutta saapumisjärjestyksessä, mikäli paikalla ei ole vakiovuoron lunastaneita. Kentällä voi pelata korkeintaan tunnin kerrallaan. Jos kentällä ei ole vakiovuoron lunastaneita eikä kentällä ole ruuhkaa, pidempäänkin voi toki pelata.
  • Vakiovuorolla voi varmistaa itselleen kyseisen tunnin vuoron koko kaudeksi.
  • Yksittäisiä vuoroja ei myönnetä ulkotenniskentille. Vuoroja myönnetään vain koko kesäkauden ajaksi.

Rajakylän Tenniskeskuksen massakentät

Kenttävuoroja hallinnoi Rajakylän Tennis ry.

Ajankohtaista

Twitter