Ulkoliikuntapaikat

Tekonurmikenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2019

Ulkoliikuntapaikkojen käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2019

Ulkotenniskenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2018

Tekonurmikenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2019

Kesäkauden 2018 jalkapallotekonurmien käyttövuorot jatkuvat 28.10.2018 asti. Vapaana olevia vuoroja voi hakea Timmi -tilavarausjärjestelmän kautta.

Kesäkauden 2019 (ajalle 1.4.−27.10.) jalkapallotekonurmien käyttövuorot valitaan valintakokouksessa. Käyttövuoroja on mahdollista valita seuraavilta kentiltä: Hakunilan pieni tekonurmikenttä, Kartanonkosken iso ja pieni tekonurmikenttä, Kenraalinpuiston tekonurmikenttä, Myyrmäen jalkapallostadion, Tikkurilan urheilupuiston iso ja pieni tekonurmi, Rajakylän iso tekonurmikenttä.

Ilmoittautuminen valintakokoukseen

Käyttövuoroista kiinnostuneiden vantaalaisten jalkapalloseurojen tulee ilmoittautua valintakokoukseen Timmi –tilavarausjärjestelmän kautta. Ilmoittautuminen tapahtuu tekemällä yksittäinen varaus 31.10.2018 mennessä Tikkurilan isolle tekonurmikentälle 1.4.2019 maanantai päivälle klo 18.00−19.00. Varauksen laji/käyttötarkoitus -kenttään tulee kirjoittaa: osallistuminen valintakokoukseen. Lisätiedot välilehdelle kirjataan joukkueiden määrät seuraavissa sarjatasoissa.

Palloliiton sarjoissa pelaavat joukkueet: miehet, naiset liiga-II div., AP/BP SM-I div. ja AT/BT SM-I div. Palloliiton Uudenmaanpiirin sarjoissa pelaavat joukkueet: miehet III. Suomen amerikkalaisen jalkapallo liiton sarjoissa pelaavat joukkueet: Vaahteraliiga- I div

Lisätiedot välilehdelle tulee myös kirjata miltä kentältä seura ottaa sarjatasojen perusteella määräytyvät tunnit. Lisäksi seurojen järjestämät tilapäiset tapahtumat kirjataan hakemuksen lisätiedot välilehdelle kenttä-, päivämäärä- ja kellonaikatietoineen.

Valintakokouksessa käytetään 31.12.2017 pelipassitietoja, jotka liikuntapalvelut saa Suomen Palloliiton Uudenmaanpiiriltä.

Valintakokous

Valintakokous järjestetään liikuntapalveluissa tiistaina 20.11.2018 klo 14.30.

Lisätiedot

Liikuntapalvelukoordinaattori Lauri Vainio / lauri.vainio@vantaa.fi / 050 310 3929
Timmi –tilavarausjärjestelmän sivulle

Ulkoliikuntapaikkojen käyttövuorot kesäkaudelle 2019

Ulkoliikuntapaikkojen kesäkausi 2018 jatkuu 7.10.2018 asti. Voit varata vapaana olevia vuoroja Timmi -tilavarausjärjestelmän kautta.

Käyttövuorot kesäkaudelle 2019 ovat haettavissa hakuaikana 1.− 30.11.2018. Ulkoliikuntapaikkoihin kuuluvat liikuntapalveluiden, sivistystoimen ja viheralueyksikön ulkoliikuntapaikat (kentät ja hiekkatekonurmikentät, pl. jalkapallotekonurmet). Ulkoliikuntapaikkojen kesäkausi on pääsääntöisesti 8.4. − 13.10.2019. Osalle kentistä myönnetään harjoitusvuoroja vain rajoitetusti. Ottelukenttiä ovat pääsääntöisesti liikuntapalveluiden kentät. Osa kentistä on kuntalaisten vapaassa käytössä (mm. monitoimiareenat) eikä niille myönnetä vakituisia käyttövuoroja.

Oheisesta linkistä näet haettavana olevat kentät.

Käyttövuorojen hakeminen

Käyttövuoroja haetaan Timmi -tilavarausjärjestelmän kautta. Uusien hakijoiden tulee rekisteröityä järjestelmään. Hakijat joilla on jo tunnukset, voivat kirjautua järjestelmään omilla tunnuksillaan ja tehdä hakemuksia.

Hakemuksen lisätiedot välilehdelle kirjataan kaikki ne tiedot, jotka hakija toivoo otettavan huomioon vuorojaon valmistelussa. Lisätiedoiksi pyydetään kirjaamaan ainakin seuraavat tiedot:

 • Joukkuelajit: lisenssipelaajien määrä sekä kaikki joukkueet ja sarjatasot ikäryhmittäin, viimeisin tilanne

 • Yksilölajit: kaikki urheilijat tasoittain ja ikäryhmittäin sekä valmennusryhmät, viimeisin tilanne.
 • Jalkapalloseurat: toiveet sarjaotteluiden ottelupaikoista ja ajankohdista.
 • Mahdolliset kilpailut, jotka on tarkoitus järjestää omilla harjoitusvuoroilla.
 • Lisätiedot voi lähettää liikuntapalveluihin myös erillisellä excel- tai word -tiedostona (lauri.vainio@vantaa.fi)

Puistokenttien käyttövuorot haetaan lupapiste -palvelun kautta. Järjestelmään rekisteröidytään pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Puistokenttien käyttövuorot ovat seuratoiminnalle maksuttomia.

Päätökset

Käyttövuoroista tehty päätös tullaan lähettämään vuoroja hakeneille yhteisöille sähköpostitse osoitteeseen, jonka asiakas on Timmi -järjestelmään rekisteröityessään kirjannut.

Lisätietoja

liikuntapalvelukoordinaattori Lauri Vainio / lauri.vainio@vantaa.fi / 050 310 3929

Ohjeita Timmi -järjestelmän käyttöön ja rekisteröitymiseen.

Ohjeita lupapiste -palvelun käyttöön.

Ulkotenniskenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2019

Kesän 2018 tenniskausi alkaa olla lopuillaan. Kesän 2019 tennisvuoroja haetaan Timmi -tilavarausjärjestelmän kautta. Hakuaika alkaa tiistaina 2.4. klo 9.00. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Vuorot voi maksaa joko laskulla tai liikuntaseteillä. Mikäli vuoronsa haluaa maksaa liikuntaseteleillä, se onnistuu Vantaan uimahallien kassoilla. Varattavissa olevat kentät ja osoitteet.

Kausimaksut kentille

Kesän 2019 tenniskausi ulkokentillä alkaa huhtikuun lopussa ja päättyy syyskuun lopussa (päivämäärät tarkentuvat keväällä). Pelivuorot varataan koko kaudeksi kerrallaan. Yksittäisiä vuoroja ei voi varata. Kausikortti oikeuttaa tunnin pelivuoroon viikossa. Käyttövuorot laskutetaan ulkotennisvuoron varaajalta Timmin kautta toukokuussa 2019 alkaen.

 • Asfaltti 30 €/h/kausi
 • Tekonurmi 60 €/h/kausi

Kausimaksut sisältävät arvolisäveron (10 %).

Liikuntaseteleillä maksaminen

Kun olet saanut laskun, ota lasku mukaasi ennen eräpäivää, ja maksa Vantaan uimahallin kassalla (Korson, Tikkurilan, Hakunilan, Myyrmäen tai Martinlaakson uimahallin kassalla). Tämän jälkeen toimita liikuntaseteleillä maksetusta laskusta ja kassalta saamastasi kuitista kopio liikuntapalveluiden toimistolle viimeistään kuluvan kuukauden 24. päivään mennessä. Voit ottaa kuvan ja lähettää sen sähköpostilla satu.heino@vantaa.fi tai postitse Satu Heino, Vantaan kaupunki, Liikuntapalvelut, Kielotie 20c, 00130 Vantaa.

Ulkotennismaksut voi maksaa

 • Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleillä
 • Sporttipassilla
 • Virikeseteleillä
 • Tyky-kuntoseteleillä
 • Ticket Mind & Body -maksukortilla.

Huomaathan, että setelit ovat henkilökohtaisia.

Ota varausvahvistus mukaasi pelaamaan mennessäsi

Varausvahvistus toimii todisteena vuorosi varauksesta. Voit tallentaa sen puhelimeesi tai tulostaa mukaasi ja todistaa varausvahvistuksella oikeutuksesi kyseiseen vuoroon.

Ulkotennisvuorokäytänteet

 • Vapaalla ulkotenniskentällä voi pelata maksutta saapumisjärjestyksessä, mikäli paikalla ei ole vakiovuoron lunastaneita. Kentällä voi pelata korkeintaan tunnin kerrallaan. Jos kentällä ei ole vakiovuoron lunastaneita eikä kentällä ole ruuhkaa, pidempäänkin voi toki pelata.
 • Vakiovuorolla voi varmistaa itselleen kyseisen tunnin vuoron koko kaudeksi.
 • Yksittäisiä vuoroja ei myönnetä ulkotenniskentille. Vuoroja myönnetään vain koko kesäkauden ajaksi.

Rajakylän Tenniskeskuksen massakentät

Kenttävuoroja hallinnoi Rajakylän Tennis ry.

Ajankohtaista

Instagram

Twitter