Ulkoliikuntapaikat

Tekonurmikenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2021

Ulkoliikuntapaikkojen käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2021

Ulkotenniskenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2021

Tekonurmikenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2021

Kesäkauden 2021 (29.3. - 31.10.2021) jalkapallotekonurmien käyttövuorot valitaan valintakokouksessa. Käyttövuoroja on mahdollista valita seuraavilta kentiltä: Hakunilan pieni tekonurmikenttä, Kartanonkosken iso ja pieni tekonurmikenttä, Kenraalinpuiston tekonurmikenttä, Myyrmäen jalkapallostadion, Trio Urheilupuiston iso ja pieni tekonurmi, Rajakylän iso tekonurmikenttä.

Ilmoittautuminen valintakokoukseen

Käyttövuoroista kiinnostuneiden vantaalaisten täysimääräisen avustettavuuden piiriin kuuluvien jalkapalloseurojen tulee ilmoittautua valintakokoukseen Timmi –tilavarausjärjestelmän kautta. Ilmoittautuminen tapahtuu tekemällä yksittäinen varaus 31.10.2020 mennessä Trio urheilupuiston isolle tekonurmikentälle 29.3.2021 ma päivälle klo 18.00−19.00. Varauksen laji/käyttötarkoitus -kenttään tulee kirjoittaa: osallistuminen valintakokoukseen. Lisätiedot välilehdelle kirjataan joukkueiden määrät seuraavissa sarjatasoissa:

Palloliiton sarjoissa pelaavat joukkueet: miehet, naiset liiga-II div., AP/BP SM-I div. ja AT/BT SM-I div. Palloliiton Uudenmaanpiirin sarjoissa pelaavat joukkueet: miehet III. Suomen amerikkalaisen jalkapalloliiton sarjoissa pelaavat joukkueet: Vaahteraliiga- I div

Lisätiedot välilehdelle tulee myös kirjata miltä kentältä seura ottaa sarjatasojen perusteella määräytyvät ns. päältä jaettavat tunnit. Lisäksi seurojen järjestämät tilapäiset tapahtumat kirjataan hakemuksen lisätiedot välilehdelle kenttä-, päivämäärä- ja kellonaikatietoineen.

Valintakokouksessa käytetään 31.12.2019 otettuja pelipassitietoja, jotka liikuntapalvelut saa Suomen Palloliitolta.

Valintakokous

Valintakokous järjestetään marraskuun puolivälin jälkeen (aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin).

Lisätiedot

Lauri Vainio / etunimi.sukunimi@vantaa.fi / 050 310 3929

Ulkoliikuntapaikkojen käyttövuorot kesäkaudelle 2021

Kesäkauden 2021 käyttövuorojen hakuaika on 1. - 30.11.2020. Ulkoliikuntapaikkoihin kuuluvat liikuntapalveluiden, sivistystoimen ja viheralueyksikön ulkoliikuntapaikat (hiekkakentät, hiekkatekonurmi- ja yleisurheilukentät). Ulkoliikuntapaikkojen kesäkausi on pääsääntöisesti 5.4.−10.10.2021. Osalle kentistä myönnetään harjoitusvuoroja vain rajoitetusti. Ottelukenttiä ovat pääsääntöisesti liikuntapalveluiden kentät. Osa kentistä on kuntalaisten vapaassa käytössä (mm. monitoimiareenat, lähiliikuntapaikat), eikä niille myönnetä vakituisia käyttövuoroja. Oheisesta linkistä näet haettavana olleet kentät (linkki päivitetään).

Käyttövuorojen hakeminen

Käyttövuoroja haetaan Timmi -tilavarausjärjestelmän kautta. Uusien hakijoiden tulee rekisteröityä järjestelmään. Hakijat joilla on jo tunnukset, voivat kirjautua järjestelmään omilla tunnuksillaan ja tehdä hakemuksia.

Hakemuksen lisätiedot välilehdelle kirjataan kaikki ne tiedot, jotka hakija toivoo otettavan huomioon vuorojaon valmistelussa. Lisätiedoiksi pyydetään kirjaamaan ainakin seuraavat tiedot:

 • Yksilölajit: urheilijat tasoittain ja ikäryhmittäin sekä valmennusryhmät, viimeisin tilanne.
 • Mahdolliset kilpailut, jotka on tarkoitus järjestää omilla harjoitusvuoroilla.
 • Lisätiedot voi lähettää liikuntapalveluihin myös erillisellä excel- tai word -tiedostona (lauri.vainio@vantaa.fi)

Puistokenttien käyttövuorot haetaan lupapiste -palvelun (lupapiste.fi) kautta. Järjestelmään rekisteröidytään pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Puistokenttien käyttövuorot ovat seuratoiminnalle maksuttomia.

Myöhästyneet hakemukset

Myöhästyneet hakemukset käsitellään hakemusjärjestyksessä päätöksenteon jälkeen.

Päätökset

Käyttövuoroista tehty päätös tullaan lähettämään vuoroja hakeneille yhteisöille sähköpostitse osoitteeseen, jonka asiakas on Timmi -järjestelmään rekisteröityessään kirjannut.

Lisätietoja

Ohjeita Timmi -järjestelmän käyttöön ja rekisteröitymiseen.

Ohjeita lupapiste -palvelun käyttöön.

Lauri Vainio / etunimi.sukunimi@vantaa.fi / 050 310 3929

Ulkotenniskenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2020

Kesän 2021 tennisvuoroja haetaan Timmi -tilavarausjärjestelmän kautta. Hakuaika alkaa torstaina 1.4.2021 klo 9.00. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Vuorot voi maksaa joko laskulla tai liikuntaseteillä. Mikäli vuoronsa haluaa maksaa liikuntaseteleillä, se onnistuu Vantaan uimahallien kassoilla. Katso myös varattavissa olevat kentät ja osoitteet.

Kausimaksut kentille

Kesän 2021 tenniskausi ulkokentillä alkaa huhtikuun loppupuolella ja jatkuu syyskuun loppuun (tarkat ajat päivtetään myöhemmin). Pelivuorot varataan koko kaudeksi kerrallaan. Yksittäisiä vuoroja ei voi varata. Kausimaksu oikeuttaa tunnin pelivuoroon viikossa. Huomioithan, että yhdellä hakemuksella voit hakea kerrallaan vain tunnin pituisen vuoron. Mikäli hakemuksessa haetaan vuoroa useammalle tunnille, vuoro myönnetään ensimmäiselle vapaalle tunnille. Varausten tulee alkaa tasatunnein. Käyttövuorot laskutetaan asiakkailta huhtikuusta 2020 alkaen.

 • Asfaltti 30 €/h/kausi
 • Tekonurmi 60 €/h/kausi

Kausimaksut sisältävät arvolisäveron (10 %).

Liikuntaseteleillä maksaminen

Kun olet saanut laskun, ota lasku mukaasi ennen eräpäivää, ja maksa Vantaan uimahallin kassalla (Korson, Tikkurilan, Hakunilan, Myyrmäen tai Martinlaakson uimahallin kassalla). Tämän jälkeen toimita liikuntaseteleillä maksetusta laskusta ja kassalta saamastasi kuitista kopio liikuntapalveluiden toimistolle viimeistään kuluvan kuukauden 24. päivään mennessä. Voit ottaa kuvan ja lähettää sen sähköpostilla satu.heino@vantaa.fi tai postitse Satu Heino, Vantaan kaupunki, Liikuntapalvelut, Kielotie 20c, 00130 Vantaa.

Ulkotennismaksut voi maksaa

 • Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleillä
 • Sporttipassilla
 • Virikeseteleillä
 • Tyky-kuntoseteleillä
 • Ticket Mind & Body -maksukortilla.

Huomaathan, että setelit ovat henkilökohtaisia.

Ota varausvahvistus mukaasi pelaamaan mennessäsi

Varausvahvistus toimii todisteena vuorosi varauksesta. Voit tallentaa sen puhelimeesi tai tulostaa mukaasi ja todistaa varausvahvistuksella oikeutuksesi kyseiseen vuoroon. Timmi-tilavarausjärjestelmä toimii nyt myös mobiilisti, joten voit osoittaa pelioikeutesi kirjautumalla Timmiin ja valitsemalla kyseisen tenniskentän näytölle. Huom. Kalenterin varauksissa näkyy kirjautuneen oma nimitieto. Muiden yksityishenkilöiden varausten nimitietoja Timmin kautta ei pääse tarkastelemaan.

Ulkotennisvuorokäytänteet

 • Vapaalla ulkotenniskentällä voi pelata maksutta saapumisjärjestyksessä, mikäli paikalla ei ole vakiovuoron lunastaneita. Kentällä voi pelata korkeintaan tunnin kerrallaan. Jos kentällä ei ole vakiovuoron lunastaneita eikä kentällä ole ruuhkaa, pidempäänkin voi toki pelata.
 • Vakiovuorolla voi varmistaa itselleen kyseisen tunnin vuoron koko kaudeksi. Vuorot alkavat tasatunnein.
 • Yksittäisiä vuoroja ei myönnetä ulkotenniskentille. Vuoroja myönnetään vain koko kesäkauden ajaksi.

Rajakylän Tenniskeskuksen massakentät

Kenttävuoroja hallinnoi Rajakylän Tennis ry.

Ajankohtaista