Ulkoliikuntapaikat

Tekonurmikenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2020

Ulkoliikuntapaikkojen käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2020

Ulkotenniskenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2020

Tekonurmikenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2020

Kesäkauden 2020 (30.3. - 1.11.2020) jalkapallotekonurmien käyttövuorot valitaan valintakokouksessa. Käyttövuoroja on mahdollista valita seuraavilta kentiltä: Hakunilan pieni tekonurmi, Kartanonkosken iso ja pieni tekonurmi, Kenraalinpuiston iso tekonurmikenttä, Myyrmäen jalkapallostadion, Rajakylän iso tekonurmikenttä, Tikkurilan iso ja pieni tekonurmi.

Käyttövuoroista kiinnostuneiden vantaalaisten jalkapalloseurojen tulee ilmoittautua valintakokoukseen Timmi –tilavarausjärjestelmän kautta. Ilmoittautuminen tapahtuu tekemällä yksittäinen varaus 31.10.2019 mennessä Tikkurilan isolle tekonurmikentälle 30.3.2020 ma päivälle klo 18.00−19.00. Varauksen laji/käyttötarkoitus -kenttään tulee kirjoittaa: osallistuminen valintakokoukseen. Lisätiedot välilehdelle kirjataan joukkueiden määrät seuraavissa sarjatasoissa:

 1. Palloliiton sarjoissa pelaavat joukkueet: miehet, naiset liiga-II div., AP/BP SM-I div. ja AT/BT SM-I div.
 2. Palloliiton Uudenmaanpiirin sarjoissa pelaavat joukkueet: miehet III div.
 3. Suomen amerikkalaisen jalkapalloliiton sarjoissa pelaavat joukkueet: Vaahteraliiga- I div.

Lisätiedot välilehdelle tulee kirjata myös:

 1. Miltä kentältä / kentiltä seura tulee valitsemaan pelipassien perusteella jaettavat vuoronsa
 2. Miltä kentältä / kentiltä seura valitsee sarjatasojen perusteella määräytyvät ns. päältä jaettavat tunnit
 3. Seurojen järjestämät tilapäiset tapahtumat / turnaukset kirjataan kenttä-, päivämäärä- ja kellonaikatietoineen

Valintakokouksessa käytetään 31.12.2018 pelipassitietoja, jotka liikuntapalvelut saa Suomen Palloliitolta.

Valintakokous

Valintakokous järjestetään torstaina 14.11.2019 klo 14.30 alkaen. Paikka varmistuu myöhemmin.

Lisätiedot

Lauri Vainio / etunimi.sukunimi@vantaa.fi / 050 310 3929

Ulkoliikuntapaikkojen käyttövuorot kesäkaudelle 2020

Kesäkauden 2020 käyttövuorojen hakuaika on 1. -30.11.2019. Käyttävuoroja haetaan ajalle 6.4.-4.10.2020. Ulkoliikuntapaikkoihin kuuluvat liikuntapalveluiden, sivistystoimen ja viheralueyksikön ulkoliikuntapaikat (kentät ja hiekkatekonurmikentät, pl. jalkapallotekonurmet). Osalle kentistä myönnetään harjoitusvuoroja vain rajoitetusti. Ottelukenttiä ovat pääsääntöisesti liikuntapalveluiden kentät. Osa kentistä on kuntalaisten vapaassa käytössä (mm. monitoimiareenat) eikä niille myönnetä vakituisia käyttövuoroja. Oheisesta linkistä näet haettavana olevat kentät.

Käyttövuorojen hakeminen

Käyttövuoroja haetaan Timmi -tilavarausjärjestelmän kautta. Uusien hakijoiden tulee rekisteröityä järjestelmään. Hakijat joilla on jo tunnukset, voivat kirjautua järjestelmään omilla tunnuksillaan ja tehdä hakemuksia. Hakemuksen lisätiedot välilehdelle kirjataan kaikki ne tiedot, jotka hakija toivoo otettavan huomioon vuorojaon valmistelussa. Myöhästyneet hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessa päätöksenteon jälkeen.

Puistokenttien käyttövuorot haetaan lupapiste -palvelun kautta. Järjestelmään rekisteröidytään pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Puistokenttien käyttövuorot ovat seuratoiminnalle maksuttomia.

Päätökset

Käyttövuoroista tehty päätös tullaan lähettämään vuoroja hakeneille yhteisöille sähköpostitse osoitteeseen, jonka asiakas on Timmi -järjestelmään rekisteröityessään kirjannut.

Lisätietoja

Ohjeita Timmi -järjestelmän käyttöön ja rekisteröitymiseen.

Ohjeita lupapiste -palvelun käyttöön.

Lauri Vainio / etunimi.sukunimi@vantaa.fi / 050 310 3929

Ulkotenniskenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2020

Kesän 2020 tennisvuoroja haetaan Timmi -tilavarausjärjestelmän kautta. Hakuaika alkaa keskiviikkona 1.4.2020 klo 9.00. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Vuorot voi maksaa joko laskulla tai liikuntaseteillä. Mikäli vuoronsa haluaa maksaa liikuntaseteleillä, se onnistuu Vantaan uimahallien kassoilla. Varattavissa olevat kentät ja osoitteet.

Kausimaksut kentille

Kesän 2020 tenniskausi ulkokentillä alkaa huhtikuun lopussa ja päättyy syyskuun lopussa (tarkempi aikaväli ilmoitetaan myöhemmin). Pelivuorot varataan koko kaudeksi kerrallaan. Yksittäisiä vuoroja ei voi varata. Kausikortti oikeuttaa tunnin pelivuoroon viikossa. Käyttövuorot laskutetaan ulkotennisvuoron varaajalta Timmin kautta toukokuussa 2020 alkaen.

 • Asfaltti 30 €/h/kausi
 • Tekonurmi 60 €/h/kausi

Kausimaksut sisältävät arvolisäveron (10 %).

Liikuntaseteleillä maksaminen

Kun olet saanut laskun, ota lasku mukaasi ennen eräpäivää, ja maksa Vantaan uimahallin kassalla (Korson, Tikkurilan, Hakunilan, Myyrmäen tai Martinlaakson uimahallin kassalla). Tämän jälkeen toimita liikuntaseteleillä maksetusta laskusta ja kassalta saamastasi kuitista kopio liikuntapalveluiden toimistolle viimeistään kuluvan kuukauden 24. päivään mennessä. Voit ottaa kuvan ja lähettää sen sähköpostilla satu.heino@vantaa.fi tai postitse Satu Heino, Vantaan kaupunki, Liikuntapalvelut, Kielotie 20c, 00130 Vantaa.

Ulkotennismaksut voi maksaa

 • Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleillä
 • Sporttipassilla
 • Virikeseteleillä
 • Tyky-kuntoseteleillä
 • Ticket Mind & Body -maksukortilla.

Huomaathan, että setelit ovat henkilökohtaisia.

Ota varausvahvistus mukaasi pelaamaan mennessäsi

Varausvahvistus toimii todisteena vuorosi varauksesta. Voit tallentaa sen puhelimeesi tai tulostaa mukaasi ja todistaa varausvahvistuksella oikeutuksesi kyseiseen vuoroon.

Ulkotennisvuorokäytänteet

 • Vapaalla ulkotenniskentällä voi pelata maksutta saapumisjärjestyksessä, mikäli paikalla ei ole vakiovuoron lunastaneita. Kentällä voi pelata korkeintaan tunnin kerrallaan. Jos kentällä ei ole vakiovuoron lunastaneita eikä kentällä ole ruuhkaa, pidempäänkin voi toki pelata.
 • Vakiovuorolla voi varmistaa itselleen kyseisen tunnin vuoron koko kaudeksi.
 • Yksittäisiä vuoroja ei myönnetä ulkotenniskentille. Vuoroja myönnetään vain koko kesäkauden ajaksi.

Rajakylän Tenniskeskuksen massakentät

Kenttävuoroja hallinnoi Rajakylän Tennis ry.

Ajankohtaista

Twitter