Tuulikontti

Havukosken helmi Tuulikontti on kaikkien yhteinen olohuone. Nauti leppoisasta tunnelmasta kahvikupposen ääressä tai osallistu toimintaamme.

Tuulikontti suljettu - Juttupuhelin auki arkisin 31.3.2020 alkaen

Vantaan kaupunki on sulkenut palveluitaan koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi ja riskiryhmien suojelemiseksi. Tuulikontti on suljettu toukokuun 2020 loppuun asti. Tila on kooltaan pieni, ja etäisyyden pitäminen muihin on siellä haastavaa.

Asukastilojen ollessa kiinni Juttupuhelin on auki maanantaista perjantaihin klo 11-15 tiistaista 31.3.2020 alkaen. Juttupuhelimen numero on 09 839 50420. Meille voit soittaa ja kertoa kuulumisesi tai höpötellä vaikka päiväsi kulusta. Vaihdetaan poikkeustilanteessa kuulumiset turvallisesti puhelimitse. Ollaan kuulolla ja pysytään terveinä!

Tuulikontti

Tuulikontti on asukkaiden yhteinen päihteetön olohuone. Meille voit tulla juomaan edulliset kahvit, lukemaan päivän lehdet tai ihan vain rupattelemaan muiden kanssa. Voit myös osallistua maksuttomaan toimintaamme; esimerkiksi retkille tai asiantuntijoiden pitämiin tietoiskuihin. Tervetuloa kaikki mukaan!

Tiloissamme on erilaisia pelejä sekä asiakkaiden käytössä oleva tietokone.Kopioinnista ja tulostuksesta veloitamme 0,40 € /sivu.

Tuulikontissa tapahtuu

Vantaan kaupungin asukastilojen järjestämät tilaisuudet, tapahtumat ja vierailut perutaan 17.3-31.5 ajalta. Näitä ovat mm. käsityökerhot, yhteisruokailut, elintarvikejaot.

Maanantai

Käsityökerho kokoontuu kello 18–20.

Tiistai

Puuropolku kello 9–10. Maksuton aamupala sisältää puuron, voileivän ja kahvin.

Keskiviikko

Yhteisen pöydän hävikkiruuan jako keskiviikkoisin noin klo 14.00. Vuoronumeroiden jako satunnaisessa järjestyksessä klo 13.30-14.00. Muistathan ottaa kassin mukaan.

Torstai

Yhteisruokailu klo 12. Tervetuloa!

Tule mukaan toimintaan

Haluatko toimia vapaaehtoisena asukastila Tuulikontissa? Ota yhteyttä asukastilaan.

Tuulikontti

Konttitie 4, 01360 Vantaa

Ajankohtaista

Twitter