Tuulikontti

Kuvituskuva

Havukosken helmi Tuulikontti on kaikkien yhteinen olohuone. Nauti leppoisasta tunnelmasta kahvikupposen ääressä tai osallistu toimintaamme.

Tuulikontti on asukkaiden yhteinen päihteetön olohuone. Meille voit tulla juomaan edulliset kahvit, lukemaan päivän lehdet tai ihan vain rupattelemaan muiden kanssa. Voit myös osallistua maksuttomaan toimintaamme; esimerkiksi retkille tai asiantuntijoiden pitämiin tietoiskuihin. Tervetuloa kaikki mukaan!

Tiloissamme on tv, cd-soitin, erilaisia pelejä sekä yksi asiakkaiden käytössä oleva tietokone. Tietokoneelta voit myös tulostaa, tulostuksen ja kopion hinta 0,40 € kpl.

Tule mukaan toimintaan

  • Käsityökerho kokoontuu joka maanantai kello 18–20.
  • Puuropolku – maksuton aamupala – on tarjolla tiistaisin kello 9–10. Aamupala sisältää puuron, voileivän ja kahvin.
  • Ryhdy vapaaehtoiseksi! Tarvitsemme joukkoomme jatkuvasti mukaan vapaaehtoistoimijoita. Haluaisitko tulla meille vetämään harrasteryhmää tai -kurssia, ideoida uusia tapahtumia tai osallistua niiden järjestämiseen? Jos innostuit tai haluat tietää lisää, ota meihin yhteyttä!

Ruoka-apu

Kauppojen ylijäämäruoan jakelu torstaisin noin klo 12.30–13.30. Jonotusnumeroiden jako alkaa kello 12.15. Muista ottaa oma kassi mukaan.

Koulujen ylijäääruoan jakelu on toistaiseksi tauolla.

Tuulikontti

Konttitie 4, 01360 Vantaa

Ajankohtaista

Instagram @vantaankaupunki

Twitter