Tule tapaamaan kaupungin johtoa Rajatorpan koululle

Lapsia kaupunginjohtajan kanssa lasten luontopolulla Hämeenkylässä

Kevään Asukasfoorumi järjestetään torstaina 25.4. kello 18–20 Rajatorpan koululla (Vapaalanpolku 13), jolloin kaupungin ylin johto on paikalla keskustelemassa alueen asukkaiden kanssa.

Asukasfoorumi on hyvä tilaisuus nostaa esille oman asuinalueen arkeen tai kehittymiseen liittyviä kysymyksiä. Paikalla on kaupungin johdon lisäksi myös alueen palveluiden ja suunnitelmien asiantuntijoita. Kaupungin työntekijöiden lisäksi kysymyksiin on vastaamassa HSL:n ja poliisin edustaja.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu klo 17 alkaen. Koulun välittömässä läheisyydessä tehdään katu- ja rakennustöitä. Seuraamalla opasteita löydät ruokalaan, jossa tilaisuus pidetään. Ruokalaan on esteetön kulku. Auton voi pysäköidä koulun viereiselle urheilukentälle. Uuden koulun rakennustyön edistymistä voit parhaiten seurata koulun nettisivuilta.

Asukasfoorumi kuvataan ja lähetetään suorana Vantaa-kanavalla. Keskustelua voi seurata vaikka kotoa käsin ja esittää kysymyksiä chatissa. Tallenteen voi myös katsoa jälkikäteen Vantaa-kanavalta. Ilmoitathan tilaisuudessa, mikäli et halua näkyä kuvassa.

Kaupungin johdon asukasfoorumi järjestetään kaksi kertaa vuodessa eri puolilla Vantaata. Tilaisuus on kaikille avoin.

Kaupungin johdon asukasfoorumi

Rajatorpan koulu
25.4.2019 klo 18-20 (kahvit klo 17 alkaen)
Vapaalanpolku 13
01650 Vantaa

Ajankohtaista

Instagram @vantaankaupunki

Twitter