Järjestöseminaari

Tervetuloa järjestöseminaariin keskustelemaan kaupungin ja järjestöjen välisestä yhteistyöstä!

Syksyn järjestöseminaari pidetään tiistaina 24.9. klo 17-19.30 Kilterin koululla Myyrmäessä (os. Iskospolku 8). Tilaisuus on kaikille avoin ja se lähetetään suorana Vantaa-kanavalla, josta sen voi katsoa myös myöhemmin.

Seminaarin ohjelma koostuu asiantuntijapuheenvuoroista sekä vapaamuotoisemmista keskusteluista. Tulevaisuudentutkija Ilkka Halava visioi järjestötyön tulevaisuutta uudenlaisessa toimintaympäristössä. Järjestöille myönnettävistä avustuksista kertovat tietoiskuissaan Heikki Vaisto (STEA) ja Esko Pietari (Emo ry). Seminaarin toisessa osiossa on mahdollisuus osallistua järjestöyhteistyön ohjelmaa käsittelevään keskusteluun tai keskustella rahoittajatahojen kanssa.

Tilaisuuden ohjelma:

16.30 Kahvitarjoilu

17.00 Puheenvuorot:
Kuntalaispalveluiden johtaja Iiris Lehtonen: avaussanat
Tulevaisuudentutkija Ilkka Halava: Itseohjautuvan yhteiskunnan järjestötyö
Avustusvalmistelija Heikki Vaisto, STEA: STEA:n avustukset
Toiminnanjohtaja Esko Pietari, Emo ry: Leader-hanketuki yhdistyksille

Rinnakkaisohjelma:
18.15-19.15 Rahoitusklinikka: mahdollisuus kysyä STEA- ja Leader-rahoituksesta Heikki Vaistolta (STEA) ja Esko Pietarilta (Emo ry)
18.15-19.30 Keskustelu järjestöohjelmasta

19.30 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu järjestöseminaariin tästä linkistä 17.9. asti.

Lämpimästi tervetuloa seminaariin!

Vaikuta järjestöohjelmaan vastaamalla kyselyyn

Vantaan kaupunki laatii järjestöyhteistyön ohjelman vuoden 2019 aikana. Ohjelman tarkoituksena on kehittää ja yhdenmukaistaa kaupungin ja järjestöjen välisen yhteistyön käytäntöjä ja rakenteita. Tavoitteena on, että järjestöjen toimintaedellytykset ja osallistumismahdollisuudet Vantaalla paranevat.

Voit kommentoida järjestöohjelman tavoitteita ja toimenpide-ehdotuksia vastaamalla tähän kyselyyn. Keskustelua jatketaan 24.9. järjestöseminaarissa.

Kysely on avoinna 30.8. saakka.

Ajankohtaista

Instagram @vantaankaupunki

Twitter