Vanhusten parissa

Kulttuuriluotsit

Kulttuuriluotsit ovat vantaalaiseen ja pääkaupunkiseudun kulttuuritarjontaan perehtyneitä vertaisohjaajia. Kulttuuriluotsiksi voi ryhtyä käytyään kulttuuriluotsikurssin. Maksuttomalla kurssilla tutustutaan luotsauskohteisiin ja niiden tarjontaan sekä vapaaehtoisena toimimiseen.
Ota yhteyttä: kulttuurituottaja Annikki Alku, 040 548 3443 tai annikki.alku@vantaa.fi.

Liikuntapalveluiden vertaisohjaajat ja avustajat

Vapaaehtoiset vertaisohjaajat toimivat asiakkaiden tukena ja ohjaajan apuna liikkumaan innostaen. Ryhmävaihtoehtoja on Koivukylän vanhustenkeskuksessa, Myyrmäen urheilutalolla, Korson Woimanurkassa ja Hakunilan seniorikuntosalilla. Toiminta on suunnattu erityisryhmille ja senioreille.
Ota yhteyttä p. 050 314 6402, erityisliikunnan suunnittelija Anne Pakarinen

Vanhusten palvelut

Lähtisitkö ystäväksi ikäihmiselle, menokaveriksi tai kenties korttelikerhon ohjaajaksi? Voit toimia vapaaehtoisena sairaalan, hoiva-asumisen, palvelutalojen, päivätoiminnan ja kotihoidon piirissä. Uusia vapaaehtoistehtäviä on tarjolla koko ajan. Katso lisätiedot ja ota yhteyttä.

"Minulle on aina pienestä asti ollut vanhukset tärkeitä. Toimin Korttelikerho vapaaehtoisena kerran viikossa muutaman tunnin ajan. On tärkeää saada yksin asuvia ikäihmisiä pois arkiympäristöstä toisten pariin. On hienoa kun saa ihmiset keskustelemaan ja nauramaan, tulee se yhteenkuuluvuuden tunne. Ihmisillä on tarve olla yhdessä: saa olla ja jutella", korttelikerho vapaaehtoinen Pirjo.

Ajankohtaista

Instagram

Twitter