Luotsi Vantaa - apua työnhakuun!

Tämänhetkisen poikkeustilan takia kaikki Luotsin ryhmävalmennukset on peruttu peruttu ainakin kiirastorstaihin 9.4.2020 asti. Koska emme voi tavata asiakkaita nyt kasvotusten, jatkuvat valmennustapaamiset toistaiseksi puhelimen ja sähköpostin avulla. Otamme myös uusia asiakkaita hankkeeseen aivan normaalisti. Lisätietoja saat numerosta 050 314 5463 tai omalta uravalmentajaltasi.

Millainen on hyvä CV tai LinkedIn-profiili? Kaipaatko vinkkejä työnhakuun tai työhaastatteluun? Tervetuloa tapaamaan Luotsin uravalmentajia!

Luotsi-hanke palvelee työnhaussa yli 30-vuotiaita vantaalaisia, joiden työttömyys on kestänyt vuoden. Luotsista saat maksutta juuri omaan tilanteeseesi ja työnhakuusi sopivaa apua ja neuvontaa.

Valitse itsellesi sopivin tapa osallistua: voit varata uravalmentajalta henkilökohtaisen tapaamisen tai osallistua erisisältöisiin ryhmävalmennuksiin. Luotsin uravalmentajat tarjoavat sparrausta ja tukea esimerkiksi seuraavissa aiheissa:

  • piilotyöpaikkojen kartoittaminen
  • somen hyödyntäminen työnhaussa
  • omien ammatillisten vahvuuksien löytäminen
  • oman osaamisen esitteleminen
  • työhaastatteluun valmistautuminen sekä
  • toimivan työhakemuksen ja CV:n tekeminen.

Luvassa on siis paljon hyödyllistä neuvontaa ja ajankohtaista tietoa työnhausta. Ota rohkeasti yhteyttä ja hyödynnä Luotsin apu!

Tervetuloa uravalmennukseen

Varaa tapaaminen tai valmennus tai kysy lisää: p. 050 3145463, luotsi@vantaa.fi.

Uravalmentajat ovat tavattavissa myös pop up -tilaisuuksissa eri puolilla Vantaata. Tarkemmat tiedot löydät Luotsin Facebook-sivuilta sekä Instagramista. Ota tilit seurantaan!

Ajankohtaista

Twitter