Työllisyyden palvelutori

PKS Työllisyyden palvelutori on Uudenmaan TE-toimiston, Helsingin, Espoon ja Vantaan yhteinen hanke, joka tarjoaa ohjaus- ja neuvontapalvelua aikuisille työnhakijoille koulutus- ja työnhakuasioissa. Tule keskustelemaan työllisyyteen ja koulutukseen liittyvistä vaihtoehdoista ilman ajanvarausta eri ammattilaisten kanssa.

Vantaan Työllisyyden palvelutori sijaitsee Vantaan TYP:n aulassa osoitteessa Vernissakatu 1, 4. kerros ja se on avoinna maanantaista torstaihin klo 10-15. Ajanvarausta palveluun ei tarvita ja asiointi on anonyymia. Palveluohjausta on saatavilla aukioloaikoina.

Palvelutorilta neuvontaa vantaalaisille työnhakijoille

Työllisyyden palvelutorilla noudatetaan viikkoaikataulua. Maanantaisin ja tiistaisin painottuu työnhaku klo 12-15, jolloin Edistian uravalmentajat auttavat CV:n ja työhakemusten teossa. Paikalla ovat myös Vantaan Osaamiskeskuksen palveluohjaajat kertomassa osaamiskeskuksen toiminnasta ja sen tuomista mahdollisuuksista. Parillisina viikkoina paikalla on lisäksi Koto-SIB -työllistämisohjelman työntekijät.

Keskiviikkoisin ja torstaisin painottuu koulutushaku, jolloin paikalla uraohjaaja klo 12-15 sekä Luotsi-hankkeen uravalmentaja klo 12-14.

Palvelutorilla käytössä asiakaskoneita ja tulostusmahdollisuus.

Ajankohtaista

Twitter