Yrityksen ständi Megarekryssä

Näy Vantaan Megarekryssä

Vuodesta 2012 järjestetty Vantaan Megarekry kerää vuosittain tuhansia kävijöitä. Yrityksille tapahtuma tarjoaa kätevän ja tehokkaan mahdollisuuden tavata yhdellä kertaa lukuisia osaavia tekijöitä, ja samalla tapahtuma tuo yritykselle näkyvyyttä paikan päällä sekä somessa.

Oppilaitoksille tapahtuma antaa mahdollisuuden kertoa koulutustarjonnastaan helposti ja kohdistetusti, minkä lisäksi tapahtuma on oiva paikka verkostoitua ja suunnitella yhteisiä koulutushankkeita yritysten kanssa.

Vantaan Megarekry Viihdekeskus Flamingossa keskiviikkona 28.10.2020 klo 11-15.30 on ainakin live-tapahtumana peruttu vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Virtuaalitapahtuman järjestämisen mahdollisuutta selvitellään. Seuraa ajankohtaisia tiedoituksia Facebookissa, joka on tapahtuman pääkanava. Mikäli olet ilmoittautunut tapahtumaan, saat ajankohtaista tietoa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Näytteilleasettajaksi

Live-tapahtuma 28.10.2020 peruttu.

Yrityksille ja oppilaitoksille Vantaan Megarekryyn osallistuminen on helppoa ja maksutonta. Tarjoamme tapahtumapaikan, joka sisältää 120 x 80 cm kokoisen pöydän sekä mahdollisuuden verkostoitua aamiaisen merkeissä muiden näytteilleasettajien kanssa. Sinulla on myös mahdollisuus lähettää oma mainoksesi tapahtumaan liittyen, jonka julkaisemme Vantaan Yritysohjaamon somessa. Vantaan Megarekryä mainostetaan näkyvästi myös Vantaan kaupungin sivuilla sekä Vantaan Sanomissa.

Haku näytteilleasettajaksi sivustolla www.vantaanmegarekry.fi.

Lisätietoa Vantaan Megarekrystä tai juuri sinun yrityksellesi räätälöidyistä rekrytreffeistä saat lähettämällä viestiä osoitteeseen yritysohjaamo@vantaa.fi

Lue lisää Vantaan Megarekrystä ja muista rekrytointitapahtumista

Ajankohtaista


Twitter