Töihin Vantaan perhepalveluihin

Perhepalveluissa tuemme lasten, nuorten ja aikuisten hyvinvointia. Järjestämme sosiaalihuollon ja sosiaaliturvan palveluja, eli esimerkiksi lastensuojelua, päihdehuoltoa, sosiaalityötä, asumisen tukipalveluja sekä psykososiaalisia palveluja.

Haluamme, että palvelut ovat tarjolla jo ennen kuin ongelmat kasvavat. Kokeilemme rohkeasti uusia työtapoja, ja kehitämme palvelujamme vastaamaan vantaalaisten tarpeita. Keskitymme erityisesti lapsiperheiden varhaisen tuen kehittämiseen, mutta haluamme kehittää toimintaa kaikilla tasoilla.

Haluamme toimia asiakaslähtöisesti, ja moderni matalan kynnyksen palvelupisteemme Verso onkin sosiaalialan ammattilaisten ja vantaalaisten kohtauspaikka. Versossa arvioidaan kaikkien uusien asiakkaiden palvelutarve. Samassa yksikössä selvitämme myös mahdollisen lastensuojelutarpeen.

Tervetuloa meille töihin

Meille on tärkeää, että työntekijät pääsevät mukaan kehittämistyöhön, ja haluamme että pääset tehtävässäsi hyödyntämään omaa erikoisosaamistasi. Meillä eri alojen ammattilaiset tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään, ja käytettävissäsi on esimerkiksi lakimiesyksikön tuki. Koulutustarjonta Vantaalla on kattavaa.

Sosiaalityön opiskelijalla on mahdollisuus kolmen kuukauden palkalliseen opintovapaaseen gradun kirjoittamista varten.

Työmatkaliikenteeseen tarjoamme etuseteleitä, ja lounaan saa henkilöstöhinnalla useissa ravintoloissa. Tuemme työntekijöitä myös tarjoamalla erilaisia liikunta- ja kulttuurimahdollisuuksia. Haettavanasi on myös kaupungin palvelussuhdeasuntoja. Lue lisää henkilöstöeduistamme.

Erinomaisesta työstä voimme palkita henkilökohtaisilla lisillä ja hyvin suoritetusta tehtävästä voi saada kertaluontoisen erikoispalkkion.

Lastensuojelun toimintaa kehitetään

Tule töihin Vantaan lastensuojeluun! Lautakunta päätti 20.11.2017 toimenpiteistä, joilla halutaan varmistaa nykyisen henkilöstön jaksaminen ja saada työnhakijat innostumaan Vantaasta työnantajana. Muiden toimien ohessa panostetaan palkitsemiseen ja luodaan uusi kannustavan palkkauksen kokonaisuus.
Ks. mitä Vantaalla on tarjottavana

Uusia palkitsemisen muotoja lastensuojelun tehtävissä toimiville sosiaalityötekiöille ovat rekrtyointilisä ja sitoutumiskannustuspalkkio.

Ks. tarkemmin:
Sitoutumiskannustuspalkkio
Rekrytointilisä

Katso avoimet työpaikat ja hae meille töihin: www.vantaarekry.fi

Kurkkaa alta esimerkkejä toiminnastamme!

Kehitämme lapsiperheiden palveluja

 • Olemme mukana Lapsi- ja perhepalvelujen muutosohjelmassa (Lape), joka on hallituksen kärkihanke. Osallistumme esimerkiksi asiakaslähtöisen perhekeskusmallin ja lastensuojelun kehittämiseen.
 • Kehittäminen tapahtuu aktiivisessa yhteistyössä muiden pääkaupunkiseudun kuntien ja HUSin kanssa.

Lastensuojelu edelläkävijänä Instagramissa

 • Palkittu ja aktiivinen @vantaanlastensuojelu-tili oli Suomen ensimmäisiä lastensuojelutoimijoita Instagramissa.
 • Haluamme somen avulla tuoda sosiaalityöntekijöitä ja lastensuojelua lähemmäs ihmistä sekä nostaa esiin lapsen oikeuksiin liittyviä asioita.

Palkallinen graduvapaa

 • Vantaalla sosiaalityön opiskelijalla on mahdollisuus kolmen kuukauden palkalliseen opintovapaaseen gradun kirjoittamista varten.

Katso myös

Perhepalvelujen rekryesite

Apotti Vantaalle

 • Uusi asiakas- ja potilastietojärjestelmä Apotti otettiin Vantaalla käyttöön vuonna 2019. Myöhemmin lähikunnissa ja HUS:ssa käyttöön otettava sosiaali- ja terveydenhuollon yhteinen järjestelmä on kansainvälisestikin ainutlaatuinen.
 • Vantaalla pääset tutustumaan tulevaisuuden työvälineisiin ensimmäisenä.

Koko Suomen sosiaali- ja kriisipäivystys

 • Vantaan sosiaali- ja kriisipäivystys on psykososiaalisen tuen osalta valtakunnallisen valmiuden yksikkö.
 • Autamme STM:n toimeksiannosta esim. Suomen suuronnettomuuksissa tai jos suomalaiset kohtaavat kriisin ulkomailla.
 • @VantaaSoskriisi Twitterissä

Hyvinvointia henkilökunnalle

 • Kaupungin työntekijöille tarkoitetussa Mun elämä -hankkeessa, työntekijöille tarjotaan esim. henkilökohtaista hyvinvointivalmennusta ja mahdollisuutta maksuttomaaan ryhmäliikuntaan.
 • Tavoitteena on tukea terveyttäsi ja työssä jaksamistasi.

Tutustu some-työskentelyymme

Vantaan kuraattorit osallistuivat vuosina 2014–2016 Somessa-hankkeeseen, jossa kokeiltiin sosiaalisen median sovelluksia työvälineinä.

Somessa-hankkeen loppuraportti

Avoimet sosiaalialan työpaikat kartalla

Tervetuloa Vantaalle töihin

Ajankohtaista

Twitter