Palvelut nuorille

Nuorten palveluissa on tarjolla monipuolisia palveluita ja yksilöllisiä ratkaisuja kohti työelämää. Palvelut on tarkoitettu alle 30-vuotialle. Asiakkaan henkilökohtainen omavalmentaja tukee palvelujen valinnassa ja työllistymiseen liittyvissä kysymyksissä.

Tukea ja opastusta saa

  • työnhaussa ja työnhakuasiakirjojen laatimisessa
  • ammatin- ja koulutusvaihtoehtojen valinnassa
  • oman yrityksen perustamisen pohdinnassa
  • työllistymistä edistävien palvelujen kartoituksessa ja niihin hakeutumisessa
  • terveydenhoidon ja sosiaaliasioiden hoidossa.

Tavoitteena on työllistyminen suoraan avoimille työmarkkinoille tai elämäntilanteen mukaan ensin työllistymis- tai kouluttautumisvalmiuksiesi parantuminen.

Lisää materiaaleja ja linkkejä työnhakuun sekä opiskeluun.

Ohjaamo Vantaa

Oletko 15–29-vuotias nuori tai nuori aikuinen? Etsitkö töitä, mietitkö koulutus- tai uravaihtoehtoja, harrastusvaihtoehtoja tai pohditko, mistä aloittaa tulevaisuuden suunnittelu? Ota yhteyttä Ohjaamoon!

Ohjaamon neuvonta ja chat ovat kesätauolla. Avaamme taas ovet maanantaina 16.8.2021. Hyvää kesää!

Ohjaamo Vantaa

Lisää tietoa Ohjaamon ja nuorten palveluista löytyy Ohjaamon nettisivuilta. Ohjaamolla on mm. sosiaaliohjaaja, joka auttaa monenlaisissa asunto- ja raha-asioissa. Lisäksi Ohjaamon sivuilta löytyy paljon linkkejä ja materiaalia työnhakuun, opiskeluun, asumiseen, raha-asioihin, terveyteen ja vapaa-aikaan liittyen.

Muita nuorille suunnattuja palveluja

Nuorten työpajat
Nuorten työpajat on tarkoitettu vantaalaisille 16–28-vuotiaille nuorille. Pajoille voi hakea työkokeiluun TE-toimiston tai Ohjaamon kautta.

Nuorten aikuisten harrastustoiminta
Vantaan nuorisopalvelut tarjoaa nuorille aikuisille harrastus- ja vapaa-ajantoimintaa yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Maksuton harrastustoiminta on suunnattu 18–29-vuotiaille, ja se on avointa kaikille.

DigiPoint-hanke
Jos olet innostunut digitaitojen kehittämisestä.

Ajankohtaista


Twitter