Yritys- ja työpaikkatontit

Kehärata Vantaalla

Vantaan työpaikkatontit sijaitsevat alueilla, joista on hyvät liikenneyhteydet. Muun muassa kansainvälisen Helsinki-Vantaan lentoaseman ympärille rakennetaan jatkuvasti uusia yrityspuistoja ja viihtyisiä asuinalueita.

Aviapolis-alue on pääkaupunkiseudun nopeimmin kasvava yritysalue kansainvälisen lentoaseman ympäristössä. Sen logistinen sijainti tekee siitä hyvän sijoittumispaikan esimerkiksi kansainvälistä kauppaa harjoittaville yrityksille.

Vehkalan tuotantoalue sijaitsee Kehäradan ja keskeisten liikenneväylien risteyksessä. Alueelle on kaavoitettu 150 hehtaaria teolliseen ja tuotannolliseen toimintaan soveltuvaa maata ja sinne on mahdollista kaavoittaa peräti 500 000 neliömetriä uusia toimitiloja.

Pääradan varrella sijaitsevat yritystontit tarjoavat erinomaisen sijoittumispaikan yrityksille, joille keskustan läheisyys ja hyvät liikenneyhteydet ovat tärkeitä.

Lisätietoja myynnissä olevista työpaikkatonteista saa ensisijaisesti tonttiasiamies Jari Sainiolta, (09) 8392 2762.

Vapaat toimitilat ja myytävät tontit

Vantaan alueella vapaina olevia toimitiloja on mahdollisuus etsiä Kauppalehden Toimitilat-palvelusta. Vantaan kaupungin yrityspalvelut ei toimi toimitilojen vuokraajana tai myyjänä.

Myynnissä oleviin Vantaan kaupungin omistamiin työpaikkatontteihin voi tarkemmin tutustua Vantaan karttapalvelussa.

MatchOffice.fi on toimitilaportaali joka kattaa kaikki Suomen vapaat toimitilat, josta yritykset sekä henkilöt pääsevät näkemään mahdollisia toimitiloja.

Ajankohtaista