Ajankohtaista

  • Koronaepidemian vuoksi mielenterveys- ja päihdepalveluissa on muutoksia. Katso muutokset tästä
  • 1.7.2021 alkaen peruuttamatta jätetystä päihdepoliklinikan lääkärikäynnistä peritään 50,80 euron maksu, mikäli asiakas jättää saapumatta varatulle lääkärin vastaanottoajalle ilman hyväksyttävää syytä. Ajan voi perua sähköisesti Maisa-asiakasportaalissa tai soittamalla päihdepoliklinikan numeroon 040 0412699.

Ongelmana huumeet

Ikkunassa on sadepisaroita. Ikkunan takana kasvot.

Päihdepoliklinikoiden päivystysvastaanotto Vantaalla

Akuutteihin päihdeongelmiin voi hakea apua ilman ajanvarausta Martinlaakson tai Tikkurilan päihdepoliklinikalta. Mahdollisuuksien mukaan vastaanotolle kannattaa tulla ilmoittautumaan päivystysajan alussa. Palvelu on tarkoitettu täysi-ikäisille.

  • Martinlaakson päihdepoliklinikan päivystysvastaanotto palvelee maanantaisin ja torstaisin kello 12-14. Käyntiosoite on Laajaniityntie 3 (5.krs), 01620 Vantaa.
  • Tikkurilan päihdepoliklinikan päivystysvastaanotto palvelee tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 8.30-10.30. Käyntiosoite on Kielotie 20 C (2. krs), 01300 Vantaa.

Myyrmäen päihdepoliklinikka ja Vinkkari

Vantaalla täysi-ikäisten opioidiriippuvuutta hoidetaan Myyrmäen päihdepoliklinikalla. Suonensisäisiä huumeita käyttävät voivat hakea apua Vinkkarista eli Vantaan terveys- ja sosiaalineuvonnasta.

Nuppi

Nuorten keskus NUPPI auttaa päihde- ja peliongelmista kärsiviä nuoria ja heidän läheisiään.

Ajankohtaista