Hammashoidon ajanvaraus ja neuvonta

Tiedote 9.11.2018

Hammashoidon ajanvarauksessa on valitettavasti ruuhkautunut tilanne. Kiireettömissä asioissa jätettyihin takaisinsoittoihin vastaaminen saattaa siirtyä seuraavalle arkipäivälle. Myös sähköisen hoidon tarpeen arvioinnin kautta tulleisiin yhteydenottopyyntöihin vastaaminen saattaa siirtyä seuraavalle arkipäivälle. Sähköisen ajanvarausjärjestelmämme kautta ei voi tällä hetkellä varata uusia aikoja. Ajan peruuttaminen onnistuu. Pahoittelemme tilannetta.

Kiireettömän hoidon ajanvaraus puhelimitse

Koko Vantaan kiireettömän suun terveydenhuollon keskitetty ajanvaraus

  • p. 09 8393 5300
  • ma–to klo 7.30–15
  • perjantaisin ja juhlapyhien aattoina klo 7.30–14

Ajanvarauksessa on käytössä takaisinsoittopalvelu. Takaisinsoiton jättömahdollisuus päättyy tuntia ennen puhelinpalvelun sulkeutumista. Kun soitat kiireettömissä asioissa, numerosi tallentuu puhelinjärjestelmäämme. Pyrimme soittamaan takaisin saman päivän aikana. Puhelinpalvelussa saattaa ilmetä tilapäistä ruuhkaa, minkä vuoksi kiireettömät takaisinsoitot saattavat siirtyä seuraavaan arkipäivään. Ajanvaraukseen voi jättää vain yhden soittopyynnön.

Sähköinen ajanvaraus ja chat

Voit peruuttaa tai siirtää varatun ajan sähköisessä ajanvarauspalvelussa. Chat-palvelussa voit kysyä neuvoja yleisellä tasolla suun terveyteen ja palveluihin liittyen. Huomioithan, että chat-palvelu on kokeiluvaiheessa, ja palvelussa saattaa vielä esiintyä toimintakatkoksia. Siirry ajanvaraukseen ja chat-palveluun tästä.

Asiakasmaksu- ja laskutusasiat

Oma Vantaa -palvelussa voit asioida laskutusasioissa suojatusti. Voit esimerkiksi tiedustella laskusi eräpäivää tai lähettää liitteitä. Oma Vantaa -palvelua voit käyttää ympäri vuorokauden silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Siirry hoitamaan laskutusasioita Oma Vantaassa tästä.

Lue lisää asiakasmaksuista

Muistutus tekstiviestillä

Saat tekstiviestimuistutuksen varatusta ajasta. Muistutus lähtee kaksi arkipäivää ennen varattua hoitoaikaa potilastietojärjestelmään merkittyyn matkapuhelinnumeroon.

Tekstiviesti ei aina Vantaan suun terveydenhuollosta riippumattomista syistä tavoita vastaanottajaa. Viestin saapumatta jääminen ei oikeuta jäämään vastaanotolta pois ilman peruutusta. Jos varattua hoitoaikaa ei peruuteta, käyttämättä jääneestä hoitoajasta peritään 15 vuotta täyttäneeltä 50,80 euroa.

Hoitoonpääsy

Kiireettömään tutkimukseen annetaan ajat yksilöllisen hoidon tarpeen mukaan, odotusaika keskimäärin 4 kuukautta. Vapaita aikoja tarjotaan kaikista Vantaan hammashoitoloista.

Hammashoitolat Vantaalla

Katso esteettömyys-tiedot valitsemalla hoitola ja avaamalla tiedot kohdasta "Näytä Palvelukartalla".

Ajankohtaista

Instagram

Twitter