Hammashoidon ajanvaraus ja neuvonta

Ajanvarauksessa pitää kiirettä

Ajanvarauksemme on ruuhkautunut. Jättäessäsi takaisinsoittopyynnön puhelinpalvelussamme p. 09 8393 5300 soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään muutaman arkipäivän kuluessa. Myös nettipalvelussa sähköisen hoidon tarpeen arvioinnin kautta tulleisiin yhteydenottopyyntöihin vastaaminen saattaa viivästyä. Sähköisen ajanvarausjärjestelmämme kautta ei voi tällä hetkellä varata uusia aikoja, mutta ajan peruuttaminen onnistuu. Pahoittelemme tilannetta.

Kiireettömän hammashoidon ajanvaraus puhelimitse

  • p. 09 8393 5300
  • ma–to klo 7.30–15 (Huom. takaisinsoiton jättömahdollisuus päättyy klo 14)
  • perjantaisin ja juhlapyhien aattoina klo 7.30–14 (Huom. takaisinsoiton jättömahdollisuus päättyy klo 13)

Ajanvarauksessa on käytössä takaisinsoittopalvelu. Takaisinsoiton jättömahdollisuus päättyy tuntia ennen puhelinpalvelun sulkeutumista. Kun soitat kiireettömissä asioissa, numerosi tallentuu puhelinjärjestelmäämme. Pyrimme soittamaan takaisin saman päivän aikana. Puhelinpalvelussa saattaa ilmetä tilapäistä ruuhkaa, minkä vuoksi kiireettömät takaisinsoitot saattavat siirtyä seuraavaan arkipäivään. Ajanvaraukseen voi jättää vain yhden soittopyynnön.

Klikkaa kiireellisen hammashoidon ajanvaraukseen tästä.

Chatbot-keskustelupalvelu

Chatbot-keskustelupalvelussa voit kysyä neuvoja yleisellä tasolla suun terveyteen ja palveluihin liittyen sähköiseltä asiakaspalvelurobotilta. Huomioithan, että chatbot-keskustelupalvelu on kokeiluvaiheessa, ja palvelussa saattaa vielä esiintyä toimintakatkoksia. Jos chatbot ei osaa vastata kysymyksiisi, sinut ohjataan asiakaspalvelijalle aukioloaikojen puitteissa. Siirry chatbot-keskustelupalveluun klikkaamalla sivun oikeassa alakulmassa olevaa sinistä "keskustelupalvelu"-painiketta.

Asiakasmaksu- ja laskutusasiat

Oma Vantaa -palvelussa voit asioida laskutusasioissa suojatusti. Voit esimerkiksi tiedustella laskusi eräpäivää tai lähettää liitteitä. Oma Vantaa -palvelua voit käyttää ympäri vuorokauden silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Siirry hoitamaan laskutusasioita Oma Vantaassa tästä.

Lue lisää asiakasmaksuista.

Muistutus tekstiviestillä

Saat tekstiviestimuistutuksen varatusta ajasta. Muistutus lähtee kaksi arkipäivää ennen varattua hoitoaikaa potilastietojärjestelmään merkittyyn matkapuhelinnumeroon.

Tekstiviesti ei aina Vantaan suun terveydenhuollosta riippumattomista syistä tavoita vastaanottajaa. Viestin saapumatta jääminen ei oikeuta jäämään vastaanotolta pois ilman peruutusta. Jos varattua hoitoaikaa ei peruuteta, käyttämättä jääneestä hoitoajasta peritään 15 vuotta täyttäneeltä 50,80 euroa.

Hoitoonpääsy

Kiireettömään tutkimukseen annetaan ajat yksilöllisen hoidon tarpeen mukaan, odotusaika keskimäärin 4 kuukautta. Vapaita aikoja tarjotaan kaikista Vantaan hammashoitoloista.

Hammashoitolat Vantaalla

Katso esteettömyys-tiedot valitsemalla hoitola ja avaamalla tiedot kohdasta "Näytä Palvelukartalla".