Taidetalo Toteemi

Taidetalo Toteemi, ulkokuva

Myyrmäessä sijaitseva Taidetalo Toteemi on kulttuurikeskus, joka tarjoaa korkeatasoisia lastenkulttuuripalveluja sekä mahdollisuuksia pitkäjänteiseen taiteiden harrastamiseen. Tapahtumia ja kursseja on niin lapsiperheille kuin kouluille ja päiväkodeillekin.

Toteemissa perheen pienimmätkin pääsevät tutustumaan taiteen ihmeelliseen maailmaan! Järjestämme muun muassa vauvojen värikylpyjä, pienten taideaamuja, pikkukino-elokuvanäytöksiä, taidenäyttelyitä sekä erilaisis perhetapahtumia. Näiden lisäksi on konsertteja ja esityksiä. Koko Vantaan lastenkulttuurin ohjelmiston löydät Kulttuurikaruselli-esitteestä, joka ilmestyy keväisin ja syksyisin. Henkilökunta neuvoo ja palvelee lastenkulttuuritarjontaa ja harrastusmahdollisuuksia koskevissa kysymyksissä.

Kulttuurikaruselli

Kulttuuriohjelmisto lapsille ja nuorille löytyy keväisin ja syksyisin julkaistavasta Kulttuurikaruselli-esitteessä. Kevään 2018 Kulttuurikaruselli julkaistaan sähköisesti to 11.1.2018.

Ulkokuva Taidetalo Toteemista

Tiloja voi vuokrata

Toteemin tiloja vuokrataan lastenkulttuuritoiminnan piirissä kurssien, tilaisuuksien ym. järjestämistä varten.

Yhteystiedot:

Taidetalo Toteemi

Myyrmäentie 6, 01600 Vantaa

Puh. 09 8393 5499

taidetalo.toteemi@vantaa.fi

Toteemipaalujen maalaus

Toukokuussa 2015 maalareina toimivat Hämeenkylän koulun JOPO- nuoret kuvanveistäjä Juha Mennan ohjauksessa. Hienoa työtä!

Taidetalo Toteemi

Myyrmäentie 6, 01600 Vantaa

Ajankohtaista

Instagram

Twitter