Hobihobi - harrastukset Vantaalla

Graffitikilpailun mainos

Tiesitkö, että Vantaalla on yli 200 ilmaista harrastusta? Hobihobi.fi-palvelu kokoaa vantaalaiset harrastusmahdollisuudet yhteen paikkaan. Palvelusta löydät maksuttomia ja maksullisia harrastuksia liikunnasta kuvataiteeseen ja kaikkea siltä väliltä. Löydä oma juttusi ja lähde mukaan harrastamaan!

Hobihobi.fi-graffitikilpailu

Hobihobi.fi-graffitikilpailuun voivat osallistua kaikki 13-25-vuotiaat nuoret.

Kilpailuun osallistutaan sketsaamalla Hobihobi.fi teksti tai harrastusaiheinen graffitimaalaus hobihobi.fi-tägilla. Kuva graffitista lähetetään 13.9.2020 mennessä osoitteeseen hobihobi@vantaa.fi tai Whatsappilla numeroon 043-8268440. Ilmoita viestissä koko nimesi, ikäsi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja kotipaikkakuntasi.

Parhaan sketsatun tekstin ja graffitimaalauksen valitsee valotaidefestivaali Reflektor Korson taiteellinen tiimi kuraattori Lari Suomisen johdolla. Voittajille ilmoitetaan yksityisviestillä voitosta maanantaina 14.9.2020. Voittajat saavat palkinnoksi JBL:n kaiuttimen Parhaan harrastusaiheisen graffitimaalauksen tekijä pääsee myös maalaamaan graffitinsa yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Maalattava teos pääsee esille Reflektor Korso -valotaidefestivaalille, joka järjestetään Korson Ankkapuiston ympäristössä 24.-27.9.2020.

Järjestäjällä on oikeus julkaista kisaan osallistuneita kuvia lehdissään ja internet-sivuillaan. Voittajakuvia voidaan esittää ilman erillistä korvausta myös muissa tiedotusvälineissä sekä viestintä- ja markkinointimateriaaleissa. Kuvia käytettäessä kuvaajan ja lähettäjän nimet voidaan mainita.

Alle 18-vuotiaat voivat osallistua Vantaan kaupungin nuorisopalveluiden ja lasten ja nuorten kulttuuripalveluiden järjestämiin graffitityöpajoihin. Työpajassa on mahdollista saada apua oman graffitin sketsaamiseen graffititaiteilija Hendeltä. Työpajat avoinna seuraavasti:

4.9. klo 17-20 Myyrmäen nuorisotila

10.9 klo 17-20 Hakunilan nuorisotila

11.9 klo 17-20 Tikkurilan nuorisotila

Instagram ei ole osallinen, eikä hallinnoi tai sponsoroi arvontaa. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia kilpailun sääntöihin.

Lisätietoja kilpailusta antaa projektikoordinaattori Markus Helanen, puh. 043-8268440, sähköposti markus.helanen@vantaa.fi

Hobihobi.fi-palvelu pähkinänkuoressa

  • Palvelu on maksuton ja se on harrastustoiminnan järjestäjien vapaassa käytössä.
  • Auttaa kuntalaisia vauvasta vaariin löytämään harrastuksia.
  • Palvelu on toiminnan järjestäjille ilmainen markkinointityökalu ja tuo mahdollisuuden saada lisää harrastajia.
  • Palvelu perustettiin, koska tällä hetkellä tieto Vantaan harrastusmahdollisuuksista on sirpaleisena eri toimijoiden nettisivuilla sekä muissa viestimissä.
  • Palvelua kehitetään liikuntapalveluiden ja Olympiakomitean yhteistyönä, ja se on osa kansallista Suomisport-alustaa. Mukana ovat myös kaupungin nuoriso- ja kulttuuripalvelut.
  • Palvelussa on mukana myös maksullista toimintaa.

hobihobi.fi

Hobihobi-biisiäänestys: Biisi 1: Kun ei oo mitään tehtävää

Hobihobi-biisiäänestys: Biisi 2: Harrastukset tarjoaa Hobihobi

Ajankohtaista


Twitter