Ilmoittautumiset

jumppa

Ilmoittautuminen liikuntapalveluiden kursseille

Huomioithan, että sähköpostilla ei voi ryhmiin ilmoittautua.
Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen perumisen ohjeet.
Osassa ryhmiä on varattuna paikkoja kertamaksulla ryhmiin tuleville.

Sporttia kaikille

Sporttia kaikille hanke tarjoaa mm. matalan kynnyksen liikuntakerhoja -ja ryhmiä eri puolilla Vantaata. Ryhmiä on tarjolla myös aikuisille. Tutustu ja löydä sinulle sopiva ryhmä Sporttia kaikille - kerhoista.

Tikkurilan uimahallin kevätkauden 2019 ryhmiin ilmoittautuminen

Seniorit ja erityisryhmät

Ryhmäliikunta (jumpat), vesiliikunta ja ohjatut kuntosaliryhmät

Työikäiset

Ryhmäliikunta (jumpat) ja vesiliikunta

Yhteistyökurssit (vesijumpat)
Osa työikäisille suunnatuista vesijumpista järjestetään yhteistyössä vantaalaisten uimaseurojen kanssa. Seurat vastaavat ryhmien ohjaamisesta ja kurssitoiminnan käytännön järjestelyistä mm. ilmoittautumisten vastaanotosta.

 • Ilmoittautumiset Tikkurilan uimahallin iltavesijumppiin ma 19.11. klo 10.00 alkaen järjestävän seuran toimesta. Lisätätietoa Simmis Wandan kotisivuilta.

Ilmoittautuminen kevätkauden 2019 vapaille paikoille

 • Syksyn asiakkailla on oikeus jatkaa samassa ryhmässä myös kevätkaudella 2019. Huom! Tikkurilan uimahallin remontin aikaisiin "korvaaviin" liikuntaryhymiin ei voi kevätkaudelle ilmoittautua ennakkoon. Ilmoittautuminen Tikkurilan uimahallin kevätkauden ryhmiin.
 • Ryhmässä jatkavien tulee ilmoittautua ohjaajalle viimeistään viikolla 48
 • Liikuntaryhmien ohjaajat antavat lisäohjeita viikosta 46 alkaen
 • Kurssi- ja jonopaikat ovat kausikohtaisia. Syyskauden jonopaikkavaraukset eivät ole enää voimassa kevätkaudella.
 • Osallistujien alaikäraja on 15 vuotta.

Seniorit ja erityisryhmät

Ilmoittautumiset kevätkauden vapaille paikoille

 • Puhelimitse ma 17.– ti 18.12.2018 klo 9.00–11.00 ja 12.00–15.00 p. 09 8392 4601
 • Sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta ma 17.12.2018 – ti 1.1.2019
 • Lasten perusliikuntakerhot ja näkövammaisten liikunta 7.1. alkaen p. 050 314 6402, suositeltava soittoaika ma–ti ja to–pe 9.00–11.00
 • Tikkurilan kirjaston kiikkustuolijumppaan ilmoittautuminen ohjaajalle paikan päällä.
 • Järjestelmän sivuilla kevään kurssien vapaita paikkoja voi selata 7.12. klo 9.00 alkaen myös kirjautumatta.

Työikäiset

Ilmoittautumiset kevätkauden vapaille paikoille

Kausi/kertamaksulliset ryhmät

Kahdella tähdellä ** merkittyihin ryhmiin voi osallistua ainoastaan kertamaksulla, näihin ryhmiin ei ole ennakkoonilmoittautumista. Maksu suoritetaan uimahallin kassalle, ja lipuke annetaan ohjaajalle tunnin alussa.

Kolmella tähdellä *** merkityille kursseille on mahdollista osallistua myös kertamaksulla, joka maksetaan uimahallin kassalle. Kertamaksulipuke annetaan ohjaajalle tunnin alussa.

– vesijumpan maksu aikaisintaan 40 min ennen jumpan alkua
– lattiajumpan maksu aikaisintaan 30 min ennen jumpan alkua

Kertamaksupaikkaa ei voi varata ennakkoon. Kausi/kertamaksullisissa ryhmissä on kertamaksulla jumppiin tuleville on pääsääntöisesti varattuna 5 paikkaa/ryhmä (merkitty *** -tähdellä), mikäli kertamaksupaikkoja on varattuna enemmän, on tieto päivitetty kurssin kohdalle.

sivun alkuun

Tiedustelut kauden aikana

Seniorit, erityisryhmät ja työikäiset

Kevätkauden ryhmiin jälki-ilmoittautumiset ma 7.1.2019 alkaen

Suositeltava soittoaika ma-ti ja to–pe klo 9–11.

 • Seniorit ja erityisryhmät sekä työikäiset p. 09 8392 4601
 • Lasten perusliikuntakerhot ja näkövammaisten liikunta p. 050 314 6402 (Lisätietoa perusliikuntakerhoista Lapset ja nuoret - Muita liikuntakerhoja - sivuilta.)
 • Tikkurilan kirjaston kiikkustuolijumppaan ilmoittautuminen ohjaajalle paikan päällä.

Huom! Osa työikäisille suunnatuista jumpista ja vesijumpista järjestetään yhteistyössä vantaalaisten seurojen kanssa. Näiden yhteistyökurssien ilmoittautuminen tapahtuu järjestävän seuran kotisivuilta. Katso yhteistyökurssien ilmoittautumisten ajankohdat järjestävän seuran sivuilta. Ilmoittautumisten ajankohdat vaihetelevat seuroittain.

Seurojen kanssa järjestettävät yhteistyökurssit

Yhteistyökurssit (lattiajumpat seurojen kanssa):

 • Ilmoittautumiset yhteistyökursseille järjestävän seuran kotisivuilta. Ilmoittautumisten alkamisajankodat vaihtelevat seuroittain.

Osa ryhmäliikunnan (jumpat) kursseista järjestetään yhteistyössä vantaalaisten seurojen kanssa. Seurat vastaavat ryhmien ohjaamisesta ja kurssitoiminnan käytännön järjestelyistä mm. ilmoittautumisten vastaanotosta, kurssimaksujen laskuttamisesta. Kurssien osallistujatilanteet eivät päivity Vantaaliikunta- järjestelmään. Lisätietoa jumpat ja ohjattu kuntosali - sivuilla ja Vantaaliikunta- ilmoittautumisjärjestelmässä.

Yhteistyökurssit (vesijumpat seurojen kanssa):

 • Ilmoittautumiset yhteistyökursseille järjestävän seuran kotisivuilta. Ilmoittautumisten alkamisajankohdat vaihtelevat seuroittain.

Osa työikäisille suunnatuista vesijumpista järjestetään alkavalla kaudella yhteistyössä vantaalaisten uimaseurojen kanssa. Seurat vastaavat ryhmien ohjaamisesta ja kurssitoiminnan käytännön järjestelyistä mm. ilmoittautumisten vastaanotosta, kurssimaksujen laskuttamisesta. Kurssien osallistujatilanteet eivät päivity Vantaaliikunta- järjestelmään. Lisätietoa vesijumpat - sivuilla ja Vantaaliikunta- ilmoittautumisjärjestelmässä.

sivun alkuun

Muut ryhmät

Viittomakielisten ryhmät

 • ilmoittautumiset/tiedustelut: Suomen Kuurojen Urheiluliitto (SKUL ry.), liikuntakoordinaattori Nelli-Sofia Tarvajärvi p. 050 570 4412 / tekstiviesti. Kevään 2091 kursseille 28.12.2018 mennessä.

Treenis- ja Sporttis-liikuntakerhot liikunta- ja tai näkövammaisille koululaisille

 • Ilmoittautuminen / tiedustelut Marjo Vainikka p. 050 462 3334, marjo.vainikka(at)hiy.fi
 • Toiminnan järjestää Helsingin Invalidien Yhdistys ry. ja Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry. yhteistyössä Metropolia AMK:n kanssa.

sivun alkuun

Ohjeita sähköiseen ilmoittautumiseen

Vantaaliikunta - sähköiseen ilmoittautumisjärjestelmään.

• Vantaaliikunta – sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän sivut on päivitetty asiakasystävällisemmäksi. Päivitetyssä järjestelmässä sinun on mahdollista rekisteröityä ja kirjautua sivuille verkkopankkitunnuksilla. Tarkemmat ohjeet Vantaaliikunta – ilmoittautumisjärjestelmän sivuilla.

Mikäli olet rekisteröitynyt ilmoittautumisjärjestelmään jo aiemmin, käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ovat edelleen voimassa. Kirjautuminen järjestelmään on mahdollista aina myös verkkopankkitunnuksilla.

• Mikäli rekisteröitymisessä/kirjautumisessa on ongelmia, voit olla yhteydessä liikuntapalveluiden toimistoon virka-aikana p. 09 8392 4601.

Uuden asiakkaan rekisteröitymisohje:

Rekisteröidy käyttäjäksi verkkopankkitunnuksilla.

1. Avaa yläpalkista "Kirjautuminen".
2. Valitse ”Verkkopankin tunnuksilla: Kirjaudu /luo tunnus".
3. Järjestelmä ohjaa sinut tunnistus.suomi.fi –sivustolle, jossa tunnistautuminen tapahtuu.
4. Tunnistautumisen jälkeen eteesi avautuvat omat tietosi. Tarkista ja täydennä puuttuvat tiedot. Muista lisätä sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi.
5. Voit luoda itsellesi käyttäjätunnuksen (pituus vähintään 8 merkkiä) ja salasanan (pituus vähintään 8 merkkiä). Käyttäjätunnus ei voi alkaa välilyönnillä eikä päättyä välilyöntiin. Salasanan tulee sisältää isojen ja pienten kirjainten lisäksi numeroita tai erikoismerkkejä eikä se voi alkaa numerolla.
6. Klikkaa Tallenna –painiketta. Tämän jälkeen voit selailla ja ilmoittautua kursseille.

Lisätietoa alle 18-vuotiaan ilmoittautumisesta kurssille Vantaaliikunta - ilmoittautumisjärjestelmän pääsivun valikosta "Ohjeet".

Vantaan kaupungin henkilöstö

 • Syksyn asiakkailla on oikeus jatkaa samassa ryhmässä myös kevätkaudella 2019. Huom! Tikkurilan uimahallin remontin aikaisiin "korvaaviin" liikuntaryhymiin ei voi kevätkaudelle ilmoittautua ennakkoon. Ilmoittautuminen Tikkurilan uimahallin kevätkauden ryhmiin to 22.11. klo 16.00 alkaen.
 • Ryhmässä jatkavien tulee ilmoittautua ohjaajalle viimeistään viikolla 48
 • Liikuntaryhmien ohjaajat antavat lisäohjeita viikosta 46 alkaen
 • Kurssi- ja jonopaikat ovat kausikohtaisia. Syyskauden jonopaikkavaraukset eivät ole enää voimassa kevätkaudella.
 • Kevätkauden 15 euron henkilöstöetu tulee hakea Webropol -linkin kautta erikseen.

Henkilöstöetu ja Ilmoittautuminen kevätkauden 2019 ryhmäliikunta (jumpat) kursseille

 • Vantaan kaupunki tarjoaa henkilöstöetuna 15 euron edun 200:lle työntekijälle liikuntapalveluiden 50 euroa maksaville ryhmäliikunnan kursseille. Henkilöstöetu on kausikohtainen, joten kevään 2019 henkilöstöetu tulee hakea erikseen.
 • Saadakseni 15 euron edun sinun tulee ilmoittautua edunsaajaksi Webropol-linkin kautta.
 • Kevätkauden 2019 linkin on avattu 22.11. ja sulkeutuu 14.1.2019, 200 ensimmäistä pääsevät hyödyntämään edun. Linkki löytyy AVAIMESTA > Palvelut > Terveys ja hyvinvointi > Liikunta, kulttuuri ja muu hyvinvointi > Liikuntapalveluiden ryhmäliikunta.
 • Webropol -lomakkeen täytön ja Webropolin lähettämän hyväksytyn alennusvahvistuksen jälkeen henkilöstöetu huomioidaan kurssia laskutettaessa.
 • Tikkurilan uimahallin kevään 2019 kursseille ilmoittautuminen sähköisesti Vantaaliikunta -ilmoittautumisjärjestelmän kautta to 22.11. klo 16.00 –ti 1.1.2019.
 • Ilmoittautuminen kevään vapaille paikolle tapahtuu sähköisen Vantaaliikunta -ilmoittautumisjärjestelmän kautta ma 17.12. klo 9.00 – ti 1.1.2019. Järjestelmässä kevään kurssit julkaistaan 7.12. klo 9.00. Kursseja on mahdollista selata myös kirjautumatta.
 • Kurssimaksut laskutetaan kotiosoitteeseen.
 • Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen perumisen ohjeet.
 • Lisätietoa henkilöstön ryhmäliikunnasta löydät henkilöstön intranet AVAIMESTA - henkilöstöedut sivuilta.

sivun alkuun

Ajankohtaista

Instagram

Twitter