Ilmoittautumiset

jumppa

Ilmoittautuminen liikuntapalveluiden kursseille

Huomioithan, että sähköpostilla ei voi ryhmiin ilmoittautua.
Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen perumisen ohjeet.
Osassa ryhmiä on varattuna paikkoja kertamaksulla ryhmiin tuleville.

Sporttia kaikille

Sporttia kaikille hanke tarjoaa mm. matalan kynnyksen liikuntakerhoja -ja ryhmiä eri puolilla Vantaata. Ryhmiä on tarjolla myös aikuisille. Tutustu ja löydä sinulle sopiva ryhmä Sporttia kaikille - kerhoista.

Ilmoittautuminen kevätkauden 2019 vapaille paikoille

 • Syksyn asiakkailla on ollut oikeus ilmoittautua ennakkoon, ja jatkaa samassa ryhmässä myös kevätkaudella 2019.
 • Ennakkoon ilmoittautuneille ei tule erillistä vahvistusviestiä, vaan ennakkoon ilmoittautuneiden nimet on siirretty suoraan kevään kurssien osallistujalistoille.
 • Ennakkoon ilmoittautuminen on sitova. Kurssipaikan perumisen ohjeet.
 • Kurssi- ja jonopaikat ovat kausikohtaisia. Syyskauden jonopaikkavaraukset eivät ole enää voimassa kevätkaudella.
 • Osallistujien alaikäraja on 15 vuotta.

Jälki-ilmoittautuminen ma 7.1.2019 alkaen

Kurssimaksujen hinnat puolittuvat uusille asiakkaille ma 4.3. alkaen, ja osassa ryhmiä on vapaita paikkoja vielä tarjolla. Kurssitarjontaan ja kurssien tilanteita voi käydä selaamassa myös kirjautumatta Vantaaliikuta -järjestelmän sivuilla.

Ilmoittautuminen kevätkauden vapaille paikoille jatkuu kauden aikana ma 7.1. 2019 alkaen puhelimitse.

Suositeltava soittoaika ma-ti ja to–pe klo 9–11.

 • Seniorit ja erityisryhmät sekä työikäiset p. 09 8392 4601
 • Lasten perusliikuntakerhot ja näkövammaisten liikunta p. 050 314 6402 (Lisätietoa perusliikuntakerhoista Lapset ja nuoret - Muita liikuntakerhoja - sivuilta.)
 • Tikkurilan kirjaston kiikkustuolijumppaan ilmoittautuminen ohjaajalle paikan päällä.

Huom! Osa työikäisille suunnatuista jumpista ja vesijumpista järjestetään yhteistyössä vantaalaisten seurojen kanssa. Näiden yhteistyökurssien ilmoittautuminen tapahtuu järjestävän seuran kotisivuilta. Katso yhteistyökurssien ilmoittautumisten ajankohdat järjestävän seuran sivuilta. Ilmoittautumisten ajankohdat vaihetelevat seuroittain.

Kausi/kertamaksulliset ryhmät

Kahdella tähdellä ** merkittyihin ryhmiin voi osallistua ainoastaan kertamaksulla, näihin ryhmiin ei ole ennakkoonilmoittautumista. Maksu suoritetaan uimahallin kassalle, ja lipuke annetaan ohjaajalle tunnin alussa.

Kolmella tähdellä *** merkityille kursseille on mahdollista osallistua myös kertamaksulla, joka maksetaan uimahallin kassalle. Kertamaksulipuke annetaan ohjaajalle tunnin alussa.

– vesijumpan maksu aikaisintaan 40 min ennen jumpan alkua
– lattiajumpan maksu aikaisintaan 30 min ennen jumpan alkua

Kertamaksupaikkaa ei voi varata ennakkoon. Kausi/kertamaksullisissa ryhmissä on kertamaksulla jumppiin tuleville on pääsääntöisesti varattuna 5 paikkaa/ryhmä (merkitty *** -tähdellä), mikäli kertamaksupaikkoja on varattuna enemmän, on tieto päivitetty kurssin kohdalle.

sivun alkuun

Seurojen kanssa järjestettävät yhteistyökurssit

Yhteistyökurssit (lattiajumpat seurojen kanssa):

 • Ilmoittautumiset yhteistyökursseille järjestävän seuran kotisivuilta. Ilmoittautumisten alkamisajankodat vaihtelevat seuroittain.

Osa ryhmäliikunnan (jumpat) kursseista järjestetään yhteistyössä vantaalaisten seurojen kanssa. Seurat vastaavat ryhmien ohjaamisesta ja kurssitoiminnan käytännön järjestelyistä mm. ilmoittautumisten vastaanotosta, kurssimaksujen laskuttamisesta. Kurssien osallistujatilanteet eivät päivity Vantaaliikunta- järjestelmään. Lisätietoa jumpat ja ohjattu kuntosali - sivuilla ja Vantaaliikunta- ilmoittautumisjärjestelmässä.

Yhteistyökurssit (vesijumpat seurojen kanssa):

 • Ilmoittautumiset yhteistyökursseille järjestävän seuran kotisivuilta. Ilmoittautumisten alkamisajankohdat vaihtelevat seuroittain.

Osa työikäisille suunnatuista vesijumpista järjestetään alkavalla kaudella yhteistyössä vantaalaisten uimaseurojen kanssa. Seurat vastaavat ryhmien ohjaamisesta ja kurssitoiminnan käytännön järjestelyistä mm. ilmoittautumisten vastaanotosta, kurssimaksujen laskuttamisesta. Kurssien osallistujatilanteet eivät päivity Vantaaliikunta- järjestelmään. Lisätietoa vesijumpat - sivuilla ja Vantaaliikunta- ilmoittautumisjärjestelmässä.

sivun alkuun

Muut ryhmät

Viittomakielisten ryhmät

 • tiedustelut: Suomen Kuurojen Urheiluliitto (SKUL ry.), liikuntakoordinaattori Nelli-Sofia Tarvajärvi p. 050 570 4412 / tekstiviesti.

Treenis- ja Sporttis-liikuntakerhot liikunta- ja tai näkövammaisille koululaisille

 • Ilmoittautuminen / tiedustelut Marjo Vainikka p. 050 462 3334, marjo.vainikka(at)hiy.fi
 • Toiminnan järjestää Helsingin Invalidien Yhdistys ry. ja Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry. yhteistyössä Metropolia AMK:n kanssa.

sivun alkuun

Ohjeita sähköiseen ilmoittautumiseen

Vantaaliikunta - sähköiseen ilmoittautumisjärjestelmään.

• Vantaaliikunta – sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän sivut on päivitetty asiakasystävällisemmäksi. Päivitetyssä järjestelmässä sinun on mahdollista rekisteröityä ja kirjautua sivuille verkkopankkitunnuksilla. Tarkemmat ohjeet Vantaaliikunta – ilmoittautumisjärjestelmän sivuilla.

Mikäli olet rekisteröitynyt ilmoittautumisjärjestelmään jo aiemmin, käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ovat edelleen voimassa. Kirjautuminen järjestelmään on mahdollista aina myös verkkopankkitunnuksilla.

• Mikäli rekisteröitymisessä/kirjautumisessa on ongelmia, voit olla yhteydessä liikuntapalveluiden toimistoon virka-aikana p. 09 8392 4601.

Uuden asiakkaan rekisteröitymisohje:

Rekisteröidy käyttäjäksi verkkopankkitunnuksilla.

1. Avaa yläpalkista "Kirjautuminen".
2. Valitse ”Verkkopankin tunnuksilla: Kirjaudu /luo tunnus".
3. Järjestelmä ohjaa sinut tunnistus.suomi.fi –sivustolle, jossa tunnistautuminen tapahtuu.
4. Tunnistautumisen jälkeen eteesi avautuvat omat tietosi. Tarkista ja täydennä puuttuvat tiedot. Muista lisätä sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi.
5. Voit luoda itsellesi käyttäjätunnuksen (pituus vähintään 8 merkkiä) ja salasanan (pituus vähintään 8 merkkiä). Käyttäjätunnus ei voi alkaa välilyönnillä eikä päättyä välilyöntiin. Salasanan tulee sisältää isojen ja pienten kirjainten lisäksi numeroita tai erikoismerkkejä eikä se voi alkaa numerolla.
6. Klikkaa Tallenna –painiketta. Tämän jälkeen voit selailla ja ilmoittautua kursseille.

Lisätietoa alle 18-vuotiaan ilmoittautumisesta kurssille Vantaaliikunta - ilmoittautumisjärjestelmän pääsivun valikosta "Ohjeet".

Vantaan kaupungin henkilöstö

 • Syksyn asiakkailla on ollut oikeus jatkaa samassa ryhmässä myös kevätkaudella 2019. Huom! Ennakkoon ilmoittautuneille ei tule erillistä vahvistusviestiä, vaan ennakkoon ilmoittautuneiden nimet on siirretty kevään 2019 osallistujalistoille.
 • Ennakkoon ilmoittautuminen on sitova. Kurssipaikan perumisen ohjeet.
 • Kevätkauden 15 euron henkilöstöetu tulee hakea Webropol -linkin kautta erikseen.
 • Kurssi- ja jonopaikat ovat kausikohtaisia. Syyskauden jonopaikkavaraukset eivät ole enää voimassa kevätkaudella.

Henkilöstöetu ja Ilmoittautuminen kevätkauden 2019 ryhmäliikunta (jumpat) kursseille

 • Vantaan kaupunki tarjoaa henkilöstöetuna 15 euron edun 200:lle työntekijälle liikuntapalveluiden 50 euroa maksaville ryhmäliikunnan kursseille. Henkilöstöetu on kausikohtainen, joten kevään 2019 henkilöstöetu tulee hakea erikseen.
 • Saadakseni 15 euron edun sinun tulee ilmoittautua edunsaajaksi Webropol-linkin kautta.
 • Kevätkauden 2019 linkki on avattu 22.11. ja sulkeutuu 14.1.2019, 200 ensimmäistä pääsevät hyödyntämään edun. Linkki löytyy AVAIMESTA > Palvelut > Terveys ja hyvinvointi > Liikunta, kulttuuri ja muu hyvinvointi > Liikuntapalveluiden ryhmäliikunta.
 • Webropol -lomakkeen täytön ja Webropolin lähettämän hyväksytyn alennusvahvistuksen jälkeen henkilöstöetu huomioidaan kurssia laskutettaessa.
 • Varsinaiset ilmoittautumiset päättyivät 1.1.2019, mutta vapaille paikoille ilmoittautuminen jatkuu puhelimitse 09 8392 4601 kauden aikana ma 7.1. 2019 alkaen. Suositeltava soittoaika ma-ti ja to–pe klo 9–11.
 • Kurssimaksut laskutetaan kotiosoitteeseen. Laskutuksen aloitamme kauden jo alettua tammikuun lopulla.
 • Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen perumisen ohjeet.
 • Lisätietoa henkilöstön ryhmäliikunnasta löydät henkilöstön intranet AVAIMESTA - henkilöstöedut sivuilta.

sivun alkuun

Ajankohtaista

Twitter