Ryhmäliikunta

Vantaan kaupunki on sulkenut vapaa-ajan palveluitaan koronaviruksen vuoksi

Tarjolla päivittäisiä live-jumppia verkossa.

Tervetuloa kokeilemaan hyvinvointisovellusta !

Vantaan kaupungin ohjatun liikunnan ryhmät on keskeytetty kevätkauden loppuun 27.4. asti.

Kaikki ohjatun liikunnan ryhmät on keskeytetty koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi kevätkauden loppuun 27.4. asti. Keskeytykset koskevat kaikkea Vantaan kaupungin ohjattua liikuntaa. Ohjattuihin ryhmiin ilmoittautuneita tiedotetaan erikseen kurssien keskeytyksiin liittyvistä asioista.

Erityisryhmien ohjattu liikuntatoiminta on suunnattu henkilöille, joilla vamma tai sairaus aiheuttaa sellaisen rajoitteen ettei hän voi osallistua yleisesti tarjolla oleviin liikuntaryhmiin tai asiakas tuntee, että erityisryhmä soveltuu hänelle parhaiten.

Ryhmät soveltuvat esimerkiksi liikuntarajoitteisille, tuki- ja liikuntaelinsairaille, reumaatikoille tai muulla tavalla heikomman toimintakyvyn omaaville henkilöille ellei ryhmän kohdalla ole kohderyhmää erikseen mainittu.

Asiakkaan tulee kyetä toimimaan liikuntaryhmissä itsenäisesti. Asiakas voi tarvittaessa ottaa erityisliikuntaryhmiksi merkittyihin liikuntaryhmiin mukaan oman avustajan.

Erityisryhmille sekä erityisryhmille/senioreille suunnatut ryhmät löydät Ohjattua liikuntaa -esitteestä erikseen merkityistä kohdista.

Ajankohtaista

Twitter