Kurssin maksaminen

Yleistä maksamisesta

– Kurssimaksuja tai osaa kurssimaksuista ei pääsääntöisesti palauteta, poikkeuksena pidempiaikaiset sairauspoissaolot harkinnanvaraisesti lääkärintodistusta vastaan.

– Liikuntaseteleillä ym. maksuvälineillä voi maksaa ainoastaan normaalihintaisia tuotteita
– Liikuntapalveluilla on käytössä seuraavat maksuvälineet: Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum saldo, Virikeseteli, Tyky -kuntoiluseteli, Tyky-Online, ePassi, Ticket Duo, Ticket MInd&Body - seteli ja Eazybreak mobiiliseteli.

– Laskutettavat kurssit: kurssimaksusta kotiin saadun laskun voi maksaa uimahallin kassalle ainoastaan liikuntaseteleillä yms. maksuvälineilä. Liikuntasetelillä maksetusta kurssimaksusta tulee asiakkaan aina toimittaa kuitti liikuntapalveluiden toimistoon. Katso lisäohjeita kuitin toimittamiseksi listätiedot linkistä !
Lisätietoa liikuntasetelillä laskun maksamiseen.

– Lasku on mahdollista maksaa myös Vantaa-infoissa. Vantaa-infoissa ei voi maksaa liikuntaseteleillä.

– Huomio, että sinun tulee päivittää muuttuneet osoitetiedot sähköiseen ilmoittautumisjärjestelmään tai ilmoittaa osoitteenmuutos p. 09 8392 4601

Uimahallien kassoille maksettavat kurssit

Kurssimaksu maksetaan uimahallin kassalle kauden alettua viimeistään toisella ohjauskerralla. Alennuksiin oikeuttavat perusteet tulee esittää uimahallin kassalle.
Lisätietoa työttömyysalennuksesta

 • Vesiliikuntaryhmät
  Poikkeuksena:
  Korson uimahallin ennen klo 16.15 vesiliikuntaryhmät laskutetaan
  Yhteistyövesijumppien kurssimaksut hoitaa järjestävä seura.
 • Viittomakielisten ryhmät
 • Kausi/kertamaksullisiin ryhmiin on mahdollista osallistua myös kertamaksulla, joka maksetaan uimahallin kassalle. Kertamaksulipuke annetaan ohjaajalle tunnin alussa.
  – vesijumpan maksu aikaisintaan 40 min ennen jumpan alkua
  – lattiajumpan maksu aikaisintaan 30 min ennen jumpan alkua.
  Kertamaksupaikkaa ei voi ennakkoon varata. Kertamaksulla jumppiin tuleville on varattuna pääsääntöisesti 5 paikkaa / ryhmä (merkitty *** -tähdellä).

Laskutettavat kurssit

Lasku lähetetään postitse ilmoittautumisen yhteydessä annettuun kotiosoitteeseen. Vantaaliikunta -järjestelmään tallennetut tietosi voit käydä tarkistamassa kirjautumalla järjestelmän sivuille ja avaamalla omalta välilehdeltäsi henkilötiedot valikon.

Laskun maksuaika on laskun päiväyksestä 14 päivää + kolme pankkipäivää. Muistutuslaskusta laskutetaan lainmukainen muistutuskustannus. Mikäli laskua ei makseta muistutuksenkaan jälkeen, lasku siirtyy perintään. Tällöin asiakkaan tulee maksaa muistutuslaskusta aiheutuneet kulut ja korot Intrumille.
Kurssimaksujen laskutus aloitetaan syyskaudella viikolla 39.

Lasku on mahdollista maksaa Vantaa-infoissa. Vantaa-infoissa ei voi maksaa liikuntaseteleillä.

 • Ryhmäliikunta (jumpat), tuolijumpat, ohjatut kuntosaliryhmät, tuolijumppa + kuntosaliryhmät, Korson uimahallissa järjestettävät vesiliikuntakurssit ennen klo 16.00
 • Lasten perusliikuntakerhot
 • Näkövammaisten liikunta
 • Viittomakielisten ryhmä Koivukylän vanhustenkeskuksessa.

Huom! Työttömyysalennusta hakiessaan työttömyystodistus tulee toimittaa ennen toista kokoontumiskertaa liikuntapalveluiden toimistoon postitse: Liikuntapalvelut, Heljä Punnala, Kielotie 20 C, 01300 Vantaa tai sähköisessä muodossa helja.punnala@vantaa.fi. Työttömyysalennusta EI myönnetä, mikäli työttömyystodistusta ei ole esitetty määräaikaan mennessä. Työttömyys tulee todistaa jokaisen lukukauden alussa.

Huom! Yhteistyöjumppien kurssimaksujen laskutuksen hoitaa järjestävä seura.

Kurssimaksun voi maksaa liikuntaseteleillä yms. maksuvälineillä uimahallin kassalle. Liikuntasetelillä maksetusta kurssimaksusta tulee asiakkaan aina toimittaa kuitti liikuntapalveluiden toimistoon. Katso lisäohjeita kuitin toimittamiseksi lisätiedot linkistä!
Lisätietoa laskutettavien kurssien maksamisesta liikuntaseteleillä ym. maksuvälineillä.

Ilmoittautumisen peruminen sähköisesti tai puhelimitse

 • Kurssilta/tunnilta pois jääminen ei ole ilmoittautumisen peruutus.
 • Varausta ei voi perua kurssiohjaajille eikä uimahallien kassahenkilöille.
 • Jos ilmoittautumisen peruminen tapahtuu syyskaudella 10.9.2018 ja kevätkaudella 14.1.2019 klo 11.00 jälkeen kurssimaksu tulee maksaa täysimääräisenä.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta seuraavasti:

 • Sähköisesti ilmoittautuneet sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta:
  – syyskaudella su 26.8.2018 mennessä.
  – kevätkaudella ti 1.1.2019 mennessä
 • Syyskaudella 10.9.2018 ja kevätkaudella 14.1.2019 klo 11.00 mennessä:
  – puhelimitse p. 09 8392 4601, suositeltava soittoaika ma–ti ja to–pe klo 9.00–11.00
  –sähköpostilla liikunta.ilmoittautumiset@vantaa.fi

Ajankohtaista

Instagram

Twitter