Koripallokentät

Ulkoliikuntapaikat 1.6.2020 alkaen

Kentillä voidaan harjoitella Timmi-järjestelmän mukaisilla käyttövuoroilla ottaen huomioon koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi annetut ohjeet. Toiminta tulee järjestää lähikontakteja välttäen ja viranomaisten määräämiä ryhmäkokoja noudattaen. Toiminnan järjestäjä vastaa tapahtuman toteuttamisesta siten, ettei koronavirukseen liittyvä tautililanne pahene. Käsihygieniaan on kiinnitettävä erityistä huomiota. Ulkoliikuntapaikkojen yhteydessä olevat pukuhuone- ja wc-tilat ovat käytössä 1.6. alkaen.

Liikuntapaikoille saa tulla ainoastaan täysin terveenä. Korostamme jokaisen toimijan ja aikuisen vastuuta noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja muiden viranomaisten ohjeita hygienia- ja muista järjestelyistä, joilla viruksen leviämistä ehkäistään. Aikuisten vastuulla on huolehtia, että myös lapset noudattavat ohjeita.

Kaikkien tilojen osalta peritään normaalit käyttövuoromaksut 1.6.2020 alkaen.

Aluehallintoviraston määräysten mukaan alle 50 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat sallittuja 1.6. alkaen. Kilpailu- ja ottelutapahtumia voi järjestää ulko- ja sisäliikuntapaikoissa 1.6. alkaen aluehallintoviraston määräysten mukaisesti erityisjärjestelyin. Kaikki yli 50 hengen sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 30.6.2020 asti.

Yli 50 henkilön, mutta enintään 500 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa on mahdollista järjestää erityisjärjestelyin eli niin, että ihmisten turvallisuus varmistetaan asiakasmäärien rajaamisella sekä turvaetäisyyksien ja hygieniaohjeistuksen avulla. Aluehallintovirastot määräävät, että 50-500 hengen tilaisuuksissa noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön 14.5.2020 antamaa ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä.

Hiekkaharjun liikuntapuisto (Urheilutie 5)

  • Hiekkatekonurmipintainen koripallokenttä sekä katukorikseen tarkoitettu muovipintainen heittelyalue

Hakunilan urheilupuisto (Luotikuja 2)

  • Hakunilan urheilupuistossa on hiekkatekonurmipintainen koripallokenttä

Korso (Kisatie 23)

  • Tekonurmipintainen monitoimiareena

Kartanonkoski (Tilkuntie)

  • Tekonurmipintainen monitoimiareena (koripallo, tennis, jalkapallo)

Kulomäki (Maauunintie 17)

  • Tekonurmipintainen monitoimiareena

Martinlaakso (Laajavuorentie 1)

  • 2 hiekkatekonurmipintaista koripallokenttää

Myyrmäen urheilutalon kenttä

  • 2 asfalttipintaista koripallokenttää

Rajakylä (Säilätie 31)

  • 2 asfalttipintaista koripallokenttää

Rekola (Valtimotie 4)

  • 1 asfalttipintainen koripallokenttä

Vapaalan liikuntapuisto (Luhtitie 11)

  • 1 asfalttipintainen koripallokenttä

Koripallokentät

Ajankohtaista


Twitter