Osallistu ötökkävuoden tapahtumiin

Ötökkäsafari Katrinebergin kartanolla

Katrinebergin kartanolla järjestetään leikkimielinen tietovisa ötököistä aikuisille ja lapsille. Safarikierros sijoittuu Katrinebergin kartanopuistoon ja kestää noin tunnin. Huonon sään sattuessa kierros toteutetaan kartanolla sisätiloissa. Tule kuulemaan ja oppimaan lisää ötököistä!

Paikka: Katrinebergin kartano, Katriinankuja 5
Aika. Su 7.7. klo 13 - 15

Tapahtuma on maksuton. Ei ennakkoilmoittaumista. Tervetuloa!

Ötököiden yö Håkansbölen kartanolla

Tapahtumassa kerrotaan ötököiden yöelämästä ja sytytetään perhosvalo houkuttelemaan yön otuksia. Tutkimme valon ääressä, millaisia lajeja valolle hakeutuu. Voit ottaa kiikarin ja kameran mukaan, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Tapahtuman kellonaika 22-24.

Huom. Säävaraus - sateella ei voida toteuttaa. Jos on epävarmuutta sään suhteen tilaisuuden toteutumisesta, niin voit tiedustella tapahtuman vetäjältä Leena Luodolta (p. 050 525 6470).

Paikka: Håkansbölen kartano
Aika: La 20.7. klo 22 - 23.55 ja la 17.8. klo 22.00 - 23.55

Teemavuoden retket

Ötökkäretki Pitkäsuon täyttömäelle Petikossa 13.7. klo 12 - 14. Pitkäsuon täyttömäki on muuten vielä yleisöltä suljettu, mutta lauantaina 13.7. pääsemme tutustumaan alueeseen ja erityisesti sen ötököihin opastetulla luontoretkellä. Kokoontuminen täyttömäen portilla Pyymosantien varressa klo 12.00. Luontoretki on maksuton. Ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!
Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun luontoretket löytyvät Lähde retkelle pääkaupunkiseudun luontoon 2019 -kalenterista. Kalenteri on jaossa muun muassa kirjastoissa.

Teemavuoden talkoita

Teemavuoden talkoista kerrotaan Osallistu talkoisiin -sivulla.

Teemavuoden yleisöluennot

Yleisöluennit jatkuvat syksyllä.

Ajankohtaista

Instagram @vantaankaupunki

Twitter