Loma-ajan toiminta

Siirry sivulla:
Nuorisopalvelujen kesäleirit
Liikunnalliset kesäleirit
Lastenkulttuurikeskusten kesäleirit

Vantaan nuorisopalveluiden kesäleirit

TIEDOTE Nuorisopalveluiden kesäleirien peruutus

Nuorten taideleiri järjestetään 1.-–5.6.2020 PERUTTU Kulttuuritehdas Vernissassa Tikkurilassa.

Leiri on päiväleiri klo 9–15 välisenä aikana (ma-pe). Leiri on tarkoitettu 10–13-vuotiaille nuorille. Leirille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta taidetoiminnasta, vaan kaikki ovat tervetulleita leirille! Leirin teemana on ympäristötaide. Leirillä tutustaan pienryhmissä eri taidemuotoihin taiteen ammattilaisten johdolla. Taidemuotoja ovat teatteri, animaatio, kuvataide ja ympäristötaide. Leirin järjestävät Vantaan kaupungin Nuorisopalvelut yhteistyössä Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun ja Luontoliiton kanssa.

Kukonnotkon kesäleiri 8.–12.6. PERUTTU Kukonnotkon leirikeskuksessa Heinolassa. Leirillä majoitus tapahtuu 6–8 hengen mökeissä. Leirin ohjelmassa on monipuolisia päiväteemoja, uimista ja kaikkea kesäkivaa. Leiri on tarkoitettu vuosina 2007–2010 syntyneille vantaalaisille lapsille.

Kansainvälinen nuortenleiri 3.–9.8. PERUTTU yhdessä Rastattin piirikunnan (Saksa) nuorten kanssa. Leiri järjestetään Kukonnotkon leirikeskuksessa, mutta leiriin kuuluu retkipäiviä ja tutustumisvierailuja mm. pääkaupunkiseudulle. Nuortenleiri on tarkoitettu 13−16 -vuotiaille vantaalaisille nuorille.

Leirimaksut:

Kukonnotkon lastenleirit, 70 €
Hintaan sisältyy monipuolisen ohjelman lisäksi täysihoito, kuljetukset ja tapaturmavakuutus.

Nuorten taidepäiväleiri, 50 €
Hintaan sisältyy ohjelma ja päivittäin lämmin lounas

Kansainvälinen nuortenleiri, 85 €
Hintaan sisältyy monipuolisen ohjelman lisäksi täysihoito, kuljetukset ja tapaturmavakuutus sekä retket ja tutustumisvierailut.

Kukonnotkon leirille otetaan 90 lasta, nuorten taideleirille 50 nuorta ja kansainväliselle nuortenleirille 15 nuorta.

Nuorisopalvelujen kesäleirien hakuaika on 24.2.-14.4.2020

Liikunnallisille kesäleireille haku alkaa huhtikuussa, talvileireille haku alkaa 2.2.2021!

Liikunnallisia leirejä järjestetään helmikuussa 2021 kahdessa toimipisteessä; Tikkrilassa ja Myyrmäessä Leirit on suunnattu 1.–4.-luokkalaisille, ja niillä liikutaan aktiivisesti pelaillen ja leikkien niin sisällä kuin ulkona. Ohjaajina toimivat kaupungin liikuntapalveluiden liikunnanohjaajat. lmoittautuminen leireille tapahtuu sähköisessä ilmoittautumisjärjestelmässä.

Lastenkulttuurikeskusten leireille ilmoittautuminen käynnissä

Vantaalla toimii kaksi lastenkulttuurikeskusta: Lastenkulttuurikeskus Pessi Tikkurilassa ja Lastenkulttuurikeskus Toteemi Myyrmäessä. Pessissä ja Toteemissa järjestetään taidekursseja, työpajoja ja monipuolista harrastustoimintaa. Kesällä keskukset tarjoavat päiväleirejä lomalaisille.

Taidetta lähiluonnosta -päiväleiri 7–12-vuotiaille

  • ma 1.6.–to 4.6. klo 10–14, Lastenkulttuurikeskus Toteemi, Myyrmäentie 6
  • ma 8.6.–to 11.6. klo 10–14 Lastenkulttuurikeskus Pessi, Kielotie 14

Leirillä tutustutaan lähiluontoon ja ötököiden taitoihin retkeillen ja taidetyöpajojen kautta. Leirillä tehdään animaatioita, rakennellaan, maalataan ja muovaillaan. Toimintaan kannattaa varustautua vaatteilla joissa eivät taiteilun ja leikin jäljet haittaa. Ohjaajana kuvataideopettaja Rebekka Barongo. Leirimaksu 40 euroa (sis. lounaan ja retket) maksetaan leirille tullessa. Ilmoittautumiset kulttuuritapahtumat@vantaa.fi