Musiikki ja media

Vuokrattavat bänditilat

Usealta nuorisotilalta löytyy bänditila nuorten omaa musiikin tekoa ja treeniä varten. Bänditilat ovat joko varusteltuja tai varustelemattomia. Täysin varustellun bänditilan käyttö on aina valvottua.

Varustelemattomiin bänditiloihin bändit pääsevät omilla avaimilla. Näissä tiloissa ei ole valmiiksi soittimia, mutta jokaiselle tilaa käyttävälle bändille löytyy oma säilytystila tavaroita varten.

Vantaa Rock Academy

Vantaa Rock Academy on musiikkialan laajasti kattava valmennus nuorille bändeille. Kahden vuoden aikana yhtyeet saavat ammattilaisten ohjaamaa maksutonta opastusta bänditoiminnan eri osa-alueilta.

Syksyllä 2015 alkavaan Vantaa Rock Academyyn valitaan kaksi yhtyettä Vantaa Rock Academy Showcase -klubien, Tikkurila Festivaalin Nuorten lavan esitysten ja muiden Vantaa Rock Academy -agenttien näkemien keikkojen perusteella. Vantaa Rock Academyyn voi hakea myös ottamalla yhteyttä agentteihin ja sopimalla heidän kanssaan sopivasta näytöstä. Vantaa Rock Academyn järjestää Vantaan nuorisopalvelut yhteistyökumppaneineen. Lisätietoa tästä.

Vernissan Animaatioasemalla työstetään omia elokuvia

Kulttuuritalo Vernissassa sijaitsevalla Animaatioasemalla järjestetään animaatiotyöpajoja lapsille ja nuorille. Animaatiotyöpajalla on mahdollista kokeilla animaation tekoa, aina nuken rakentamisesta lähtien. Kaiken päätteeksi nähdään sankari seikkailemassa valkokankaalla! Työpajat ovat nuorille ilmaisia.

Ajankohtaista