Järjestä tapahtuma Vantaalla

Vantaa on rento ja kansainvälinen lentokenttäkaupunki keskellä metropolialuetta. Hyvän saavutettavuutensa ja kattavien palveluidensa ansiosta Vantaa tarjoaa loistavat puitteet monenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen, ja kaupunki toivottaa kaikki tapahtumat lämpimästi tervetulleiksi.

Vantaalla järjestetään vuosittain muun muassa barokkimusiikin BRQ Vantaa Festival, kotimaiseen pop- ja rock-musiikkiin keskittyvä Tikkurila Festivaali sekä runsas joukko pienempiä musiikkitapahtumia. Myyrmäen urheilupuisto on isännöinyt lukuisia suuria urheilutapahtumia, ja lisäksi liikunnan ystäviä hemmotellaan joka vuosi muun muassa Kuusijärven Vantaa Triathlonilla, Tikkurilan Vantaan Maratonilla ja Hakunilan Extreme Runilla. Suomen neljänneksi suurimmassa kaupungissa myös erityyppisten kokousten järjestäminen onnistuu erinomaisesti.

Olipa suunnitelmissasi sirkusesitys, katufestivaali, seminaari tai urheiluturnaus, Vantaalta löytyvät niin hyvä tapahtumapaikka kuin yhteistyökumppanitkin.

Tapahtumien järjestämiseen voi hakea kaupungilta esim. kulttuurin kohdeavustusta tai paikallisen kansalaistoiminnan kohdeavustusta.

Näille sivuille on koottu vinkkejä onnistuneen tapahtuman järjestämiseen. Tervetuloa Vantaalle!

Vantaan kaupungin tilojen varaukset

Kokous- ja juhlapaikkoja

Tapahtumat

Ajankohtaista

Instagram @vantaankaupunki

Twitter