Muistattehan, että varhaiskasvatuksen asiakasmaksut viivästyvät

Tiedote

Asiasanat

VarhaiskasvatusLapsiperheet

Varhaiskasvatuksen asiakasmaksujen laskutus siirtyy syksyn ja talven aikana VaSa-palveluun. Siirtymästä johtuen varhaiskasvatuksen laskutus on viivästynyt.

Elokuun lasku lähtee perheille viikolla 51, ja siinä on eräpäivä alkuvuodesta 2023. Tästä eteenpäin loput syksyn ja talven takautuvat laskut tulevat talven ja kevään aikana noin kolmen-neljän viikon välein.

Laskujen eräpäiviä pyritään jaksottamaan. Keväällä voi tulla kahden eri kuukauden lasku maksettavaksi saman kuukauden aikana. Laskuissa on eri eräpäivät, koska talven ja kevään aikana siirrymme lähettämään laskuja myös reaaliaikaisesti syksyltä jälkikäteen lähetettävien laskujen lisäksi.  

Olettehan varautuneet näihin tuleviin laskuihin laittamalla rahaa säästöön.

Kun varhaiskasvatuksen laskuja tulee, voitte tarvittaessa olla yhteydessä Varhaiskasvatuksen asiakaslaskutukseen:

Puhelimella: 09 83922004 / ma-pe klo 9-11.30. Puhelinpalveluun soittaessa pääsette valitsemaan, tarvitsetteko apua maksupäätöksiin vai laskutukseen liittyvissä asioissa.

Sähköpostilla:

paivahoitolaskut@vantaa.fi (laskun maksamiseen liittyvät tiedustelut, esimerkiksi eräpäivän siirrot ja perintään liittyvät asiat) TAI

varhaiskasvatuksen.asiakasmaksut@vantaa.fi (maksupäätökseen liittyvät tiedustelut, esimerkiksi tulojen huomioiminen maksupäätöksissä)

Olemme pahoillamme tästä ylimääräisestä vaivasta, joka teille aiheutuu laskutusjärjestelmän muutoksesta ja syksyn maksujen viivästymisestä 

Lue sama uutinen muilla kielillä

venäjäksi

viroksi

albaniaksi

somaliksi

arabiaksi

Avainsanat

Päiväkodit