Kafnetti

Kuoro laulaa ja ihmisiä kahvipöydissä

Kafnetti on aikuisille suunnattu, kaikille avoin kohtaamispaikka Koivukylän keskustassa. Tervetuloa kahville tai osallistumaan toimintaamme.

Asukastila Kafnetti

Toimintaamme kuuluu yhteisruokailuja, neuvontaa maahanmuuttajille, shakkikerho, harraste- ja muita ryhmiä, juhlia ja tapahtumia. Tervetuloa viihtymään Kafnettiin!

Voit käyttää maksutta ja ilman ajanvarausta tietokoneita, langatonta verkkoa ja skannereita. Autamme sinua myös henkilökohtaisissa tietokoneongelmissasi. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Koivukylässä Hakopolun liikekiinteistössä sijaitseva Kirnun tila remontoidaan asukastilakäyttöön. Kun Kirnu aukeaa, Kafnetin asukastilasta luovutaan. Alueen asukkaita ja toimijoita kutsutaan ideoimaan ja suunnittelemaan Kirnun tulevaa toimintaa. Olemme avanneet Osallistuvavantaa.fi-sivustolle kyselyn, jonka vastauksia käsitellään asukastilatiimissä. Kooste julkaistaan tällä sivulla. Järjestämme alueen toimijoille ja asukkaille kehittämistilaisuuden keväällä 2021. Koronatilanteen salliessa tapaamme Kirnussa.

Kafnetissa tapahtuu

Avoin kohtaaminen ja käyttövuorot ovat tauolla 30.11.2020 – 20.12.2020​. Asukastiloissa järjestetään turvallista digitukineuvontaa, ma – pe 9:00 – 15:00​.
Kerran viikossa järjestetään neljässä asukastilassa turvalliset take away yhteisöruokailut​:
- tiistaisin Tikkurila klo 11:00 – 13:00​
- keskiviikkoisin Myyrinki klo 13:30 – 15:30​
- torstaisin Kafnetti klo 12:00 – 14:00​
- perjantaisin Korso klo 12:00 – 14:00

Tulethan vain terveenä, desinfioit kätesi ja noudatat turvavälejä. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Tule mukaan toimintaan

Haluatko toimia vapaaehtoisena asukastila Kafnetissa? Ota yhteyttä asukastilaan.

Koivukylän alueen asukastilaa remontoidaan Kirnuun. Kerro toiveesi tulevaan asukastilaan osallistuvavantaa-sivustolla!

Asukastila Kafnetti

Rautkallionkatu 3, Vantaa