Kafnetti

Kafnetti on aikuisille suunnattu, kaikille avoin kohtaamispaikka Koivukylän keskustassa. Tervetuloa kahville tai osallistumaan toimintaamme.

Kafnetti suljettu - Juttupuhelin auki arkisin 31.3.2020 alkaen

Vantaan kaupunki on sulkenut palveluitaan koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Asukastilojen ollessa kiinni Juttupuhelin on auki maanantaista perjantaihin klo 11-15. Juttupuhelimen numero on 09 839 50420. Meille voit soittaa ja kertoa kuulumisesi tai höpötellä vaikka päiväsi kulusta. Vaihdetaan poikkeustilanteessa kuulumiset turvallisesti puhelimitse. Ollaan kuulolla ja pysytään terveinä!

Asukastila Kafnetti

Toimintaamme kuuluu yhteisruokailuja, neuvontaa maahanmuuttajille, shakkikerho, harraste- ja muita ryhmiä, juhlia ja tapahtumia. Tervetuloa viihtymään Kafnettiin!

Voit käyttää maksutta ja ilman ajanvarausta tietokoneita, langatonta verkkoa ja skannereita. Autamme sinua myös henkilökohtaisissa tietokoneongelmissasi. Kopioinnista ja tulostuksesta veloitamme 0,40 € / sivu.

Kafnetissa tapahtuu

Maanantai

Aamupuuro klo 8.30-9.30.

Tiistai

Läppäripiiri kokoontuu tiistaisin klo 12–13, tule oppimaan tai kysymään neuvoa.

Keskiviikko

Kafnettissa jaetaan kauppojen hävikkiruokaa joka keskiviikko. Vuoronumeroiden jako alkaa keskiviikkoisin kello 13.30, kannattaa tulla paikalle ajoissa. Ruoka jaetaan numerojärjestyksessä.

Torstai

Yhteisölounasta tarjolla noin klo 11.30.

Tule mukaan toimintaan

Haluatko toimia vapaaehtoisena asukastila Kafnetissa? Ota yhteyttä asukastilaan.

Asukastila Kafnetti

Rautkallionkatu 3, Vantaa

Ajankohtaista

Twitter