Kafnetti

Kafnetti on aikuisille suunnattu, kaikille avoin kohtaamispaikka Koivukylän keskustassa. Tervetuloa kahville tai osallistumaan toimintaamme.

Kafnetti suljettu 5.8. saakka

Asukastila Kafnetti aukeaa 5.8. ja on syksyllä avoinna ma - pe klo 9 - 15.

Juttupuhelin

Asukastilojen ollessa kiinni Juttupuhelin on auki 30.6. saakka maanantaista perjantaihin klo 11-15. Juttupuhelimen numero on 09 839 50420. Meille voit soittaa ja kertoa kuulumisesi tai höpötellä vaikka päiväsi kulusta. Vaihdetaan poikkeustilanteessa kuulumiset turvallisesti puhelimitse. Ollaan kuulolla ja pysytään terveinä!

Turvallinen itsenäinen digiasiointi poikkeustilanteessa

Kafnetissa tarjottava palvelu on tarkoitettu vantaalaisille, joilla ei ole mahdollisuutta päästä kotonaan tietokoneelle tai tarvitsevat tukea digitaalisten palveluiden käyttöön. Itsenäinen digiasiointi on avoinna 4.8. saakka arkipäivisin (ma-pe) klo 10-14. Asiointi on mahdollista vain kiireellisissä toimeentuloon liittyvissä asioissa.

Digiasiointi toteutetaan siten, että Kafnettiin pääsee 1-2 asiakasta kerrallaan. Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi emme poikkeuksellisesti anna lähikontaktin digineuvontaa asiakaskoneilla. Asiakas ohjataan pesemään kädet asukastilaan tullessa ja sieltä poistuttaessa. Henkilökunta puhdistaa asiointikoneiden näppäimistöt ja hiiret säännöllisesti.

Asukastila Kafnetti

Toimintaamme kuuluu yhteisruokailuja, neuvontaa maahanmuuttajille, shakkikerho, harraste- ja muita ryhmiä, juhlia ja tapahtumia. Tervetuloa viihtymään Kafnettiin!

Voit käyttää maksutta ja ilman ajanvarausta tietokoneita, langatonta verkkoa ja skannereita. Autamme sinua myös henkilökohtaisissa tietokoneongelmissasi. Kopioinnista ja tulostuksesta veloitamme 0,40 € / sivu.

Kafnetissa tapahtuu

Maanantai

Aamupuuro klo 8.30-9.30.

Tiistai

Läppäripiiri kokoontuu tiistaisin klo 12–13, tule oppimaan tai kysymään neuvoa.

Keskiviikko

Kafnettissa jaetaan kauppojen hävikkiruokaa joka keskiviikko. Vuoronumeroiden jako alkaa keskiviikkoisin kello 13.30, kannattaa tulla paikalle ajoissa. Ruoka jaetaan numerojärjestyksessä.

Torstai

Yhteisölounasta tarjolla noin klo 11.30.

Tule mukaan toimintaan

Haluatko toimia vapaaehtoisena asukastila Kafnetissa? Ota yhteyttä asukastilaan.

Asukastila Kafnetti

Rautkallionkatu 3, Vantaa

Ajankohtaista

Twitter