Apotti

Vantaan kaupunki ottaa käyttöön uuden asiakas- ja potilastietojärjestelmän Apotin 11.5.2019. Tältä sivulta löydät tietoa Apotin käyttöönoton tuomista tilapäisistä muutoksista palveluissamme. Kaikki toiminnan muutokset pyritään kuitenkin tekemään niin, että asiakkaamme ja potilaamme saavat tarvitsemansa palvelun.

Uuden tietojärjestelmän käyttöönotto on suuri haaste henkilökunnallemme. Alkuvaiheessa uuden järjestelmän käyttöön totuttelu saattaa hidastaa toimintaamme. Henkilökunnan koulutusten ja järjestelmien välisen tiedonsiirron aikana palveluissamme työskentelee runsaasti sijaisia. Palveluissamme on tarjolla normaalia vähemmän asiakasaikoja ja jonotusajat saattavat olla pidempiä.

Teemme parhaamme palvelujenne turvaamiseksi.
Pyydämme ymmärrystänne ja kiitämme kärsivällisyydestänne.

Terveysasemat

Apotin käyttöönotto hidastaa vastaanotoille pääsyä toukokuussa. Myönnämme tarvittaessa esim. palvelusetelin yksityisellä lääkäriasemalla asiointiin.

  • 9.-17.5. terveysasemilla on ainoastaan päivystyksellistä päiväpoliklinikkatoimintaa. Kaikki asiointi tapahtuu jonottamalla vuoronumerolla.
  • 20.5.-23.6. terveysasemilla on tarjolla normaalia vähemmän ajanvarauksellisia kiireettömiä aikoja. Päiväpoliklinikoiden päivystys toimii normaalisti, mutta jonotusaika voi olla normaalia pidempi.

Länsimäen terveysasema

Länsimäen terveysasema on suljettu 6.5.-11.8. Potilaat hoidetaan Hakunilan terveysasemalla (Laukkarinne 4, 01200 Vantaa).

Kuntoutus

  • 6.-31.5. kuntoutuksessa on tarjolla asiakasaikoja normaalia vähemmän.

Neuvolat

  • 6.-31.5. neuvoloissa on tarjolla asiakasaikoja normaalia vähemmän, minkä vuoksi aikoja annetaan ensisijaisesti raskaana oleville ja vauvoille sekä kiireisesti aikoja tarvitseville. Synnytyksen jälkeiset käynnit toteutetaan pääsääntöisesti vastaanottokäynteinä neuvoloissa.
  • Avoneuvolat ovat avoinna normaalisti. Asiakkaat voivat hakeutua mihin tahansa avoneuvolaan.

Koulu- ja opiskeluterveydenhuolto

  • 6.-31.5. koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa on tarjolla asiakasaikoja normaalia vähemmän.

Ajankohtaista

Twitter