Vantaan Megarekry oli menestys

Uutinen
Kuva Megarekry-tapahtumasta

Torstaina 3.11 työnantajat, työnhakijat ja oppilaitokset kohtasivat Vantaan Flamingossa, kun Vantaan Megarekry vihdoin palasi koronan pakottaman tauon jälkeen. Tieto tapahtumasta oli kulkenut, sillä paikalle oli saapunut paljon väkeä – niin vanhoja kävijöitä kuin ensikertalaisiakin. 

Megarekry tarjoaa työnantajille ja työnhakijoille mahdollisuuden kohdata kasvotusten. Työnhakijat voivat jakaa ansioluetteloitaan ja kysellä mahdollisuuksistaan ja työnantajat puolestaan kertoa enemmän yrityksestään. Tapahtuman tunnelma oli alusta asti hyvä ja keskustelua oli paljon. 

Paikalla laaja kattaus eri alojen edustajia 

Tänä vuonna Megarekryssä oli edustettuna noin 17 eri alaa, kun paikalla oli lukuisia yrityksiä, oppilaitoksia ja työllisyyspalveluja. Kyselimme tapahtumaan osallistuneilta yrityksiltä, mitä he pitivät Megarekrystä. Vastauksissa korostui tapahtuman hyvä meininki ja mahdollisuus kertoa yrityksen palveluista perusteellisemmin, kun keskustelua voi käydä kasvotusten. 

”Tämän tyyliset rekrytapahtumat ovat tärkeitä, sillä työnhakijoiden tapaamisen lisäksi täällä voi verkostoitua muiden yrittäjien ja palveluntarjoajien kanssa”, kertoi yksi tapahtumaan osallistuneen yrityksen edustaja. 

Tapahtuma sai myös kiitosta työnhakijoina osallistuneilta, tosin paikalle toivottiin vielä laajemmin eri alojen edustajia, esimerkiksi matkailu- ja ravintola-alalta. 

Nähdään taas seuraavassa Megarekryssä! 

Avainsanat

TyöpaikatTyöllisyysTyöllistäminenRekrytointi