Töihin työllisyyspalveluihin

Asiasanat

Työ ja elinkeinotTyönhakijat

Asiantuntija, tule töihin Vantaan ja Keravan työllisyyspalveluihin etsimään ratkaisuja työllistymiseen! Vantaan ja Keravan työllisyyspalveluissa on avoinna sekä vakinaisia että määräaikaisia työtehtäviä.

henkilö pitää pöydällä olevasta kahvikupista kiinni, logot: vantaa, kerava, työllisyyden kuntakokeilut, teksti: onnistumisia yhdessä.

Työllisyyspalveluiden tehtävissä tarvitaan monenlaisista taustoista tulevia asiantuntijoita, joten kannustamme rohkeasti tutustumaan avoimiin paikkoihin. Kaikki Vantaan ja Keravan työllisyyspalveluiden avoimet työpaikat löydät valtiolle.fi-sivustolta ja Vantaan kaupungin rekrytointisivuilta.

Vantaan kaupungilla on tutkitusti hyvä tehdä töitä, ja henkilöstössä koetaan paljon positiivista työn imua. Kerava puolestaan sijoittui Suomen Kuvalehden kuntavertailussa kymmenen kärkikunnan joukkoon ja sai täydet viisi tähteä. Keravalla yhtenä strategisena kärkenä on innostunut henkilöstö: se on edellytys yhteiselle hyvän elämän kaupungin rakentamiselle.

Lue lisää Vantaan ja Keravan työllisyyspalveluista.

Me työntekijät haluamme kohdata asiakkaita ja auttaa heitä löytämään itselleen sopivia vaihtoehtoja edetä kohti työllistymistä.

 

Avoimet työpaikat

Lisää avoimia työpaikkoja Vantaan rekrytointipalvelussa avautuu uuteen ikkunaan, linkittää toiselle verkkosivustolle