Vantaa-info

Vantaa-infossa hoidat arjen ja vapaa-ajan asiasi. Tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa verkostojamme hyödyntäen.

HSL:n lipunmyynti keskeytetty Vantaa-infoissa

HSL:n matkakorttien lataus sekä kerta- ja vuorokausilippujen myynti käteisellä, maksukorteilla, työmatkaseteleillä ja lahjakorteilla keskeytetään toistaiseksi kaikissa Vantaa-infoissa maanantaista 30.11.2020 alkaen. Syynä on koronaviruksen leviämisen ehkäiseminen asiakaskontaktien yhteydessä.

Lippuja voi edelleen ostaa maksusitoumuksilla ja laskutuksella. Vantaa-infot noudattavat HSL:n vastaavia lipunmyynnin linjauksia, jotka tehtiin pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän uusien rajoitusten ja suositusten perusteella.

Vantaa-infojen läheisyydessä sijaitsee myös muita mahdollisuuksia hankkia HSL:n lippuja. Voit tarkistaa lähimmän HSL:n myynti- ja palvelupisteen täältä. HSL suosittelee mobiililippujen ja matkakortin nettilatauksen käyttöä.

Mahdollisen muun HSL asioinnin (esim. asiakasryhmän vaihto, asiakkuuden perustaminen) yhteydessä voidaan arvo- ja kausilippuja edelleen myydä.

Käytännöt Vantaa-infossa koronaepidemian aikana

Koronaepidemian aikana kannustamme hoitamaan asiat etäpalveluna, esim. puhelimitse. Paikan päällä asioi mahdollisuuksien mukaan yksin.

Huomioithan koronaviruksen suojautumisohjeet asioidessasi paikan päällä. Käytä kasvomaskia asioidessasi Vantaa-infossa. Pyydämme huomioimaan turvavälit asioidessa, myös jonottaessa.

Korona-aikana asiakaskoneet on varattu vain lyhyeen viranomaisasiointiin. Vantaa-infon asiakaskoneilla on huomioitu turvallinen asiointietäisyys, jokaiselle asiakaspäätteelle on varattu oma tila ja osa koneista on tästä syystä pois käytöstä. Tiloissa on käytössä käsidesiä. Tietokonepisteitä puhdistetaan säännöllisesti. Teemme parhaamme auttaaksemme, vaikka emme voi tulla viereesi neuvomaan.

Sujuvaa ja mutkatonta asiointia

Opastamme sinua kaupungin ja yhteistyökumppaneiden sähköisissä palveluissa. Autamme netin käytössä, tulostamisessa ja skannaamisessa. Vantaa-infot kuuluvat Asiointipisteiden verkostoon. Tule paikan päälle tai ota yhteyttä vantaa.fi-etusivun oikeassa alareunassa näkyvän chatin kautta. Chatti on auki arkisin klo 9-15.

Meiltä saat Helsingin seudun liikenteen matkakortin ja kaupunkikortin eläkeläisten ruokailuun tai koulun välipaloihin.

Voit hankkia lippuja kulttuuritapahtumiin sekä muita vapaa-ajan tuotteita. Hoidat myös kaupungin laskut kuten terveyspalveluiden tai pysäköinnin maksut.

Asiantuntevaa neuvontaa ja verkostoja

Vantaa-info tarjoaa monipuolista palveluneuvontaa. Vastaamme sinua askarruttaviin asioihin ja tarvittaessa neuvomme oikeaan paikkaan.

Yhdessä, minulta sinulle

Vantaa-infossa teemme asiat tarpeitasi kuunnellen ja etsimme ratkaisut yhdessä.

Tule käymään tai soita!


Kuinka tunnistat nettihuijauksen -info

Osaatko suojautua nettihuijauksilta? Kaikille avoin verkkotapahtuma ke 24.3.2021 klo 14.00–14.30. Liity tapahtumaan maksuttoman Teams-sovelluksen kautta tästä.

HSL:n lipunmyynti keskeytetty

HSL:n matkakorttien lataus sekä kerta- ja vuorokausilippujen myynti on keskeytetty toistaiseksi Vantaa-infoissa koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Tarkista muut HSL:n myynti- ja palvelupisteet.

Miehen kädet tietokoneen näppäimistöllä

Asioi ensisijaisesti sähköisesti

Pyydämme siirtämään kiireettömien asioiden hoitamisen myöhäisempään ajankohtaan tai hoitamaan asian puhelimitse (09 83911 ma-pe klo 8–15.30), sähköpostilla (vantaa-info@vantaa.fi) tai chatissä.

Ohjeita turvalliseen asiointiin

Asioi yksin. Pidä 2 m turvaväli. Käytä käsidesiä. Voit käyttää tietokoneita itsenäisesti lyhyeen viranomaisasiointiin. Käytä kasvomaskia.

Yläviistosta otettu kuva kahdesta henkilöstä tietokoneella

Digituki koronaepidemian aikana

Emme poikkeuksellisesti koronavirustilanteen vuoksi anna lähikontaktin digineuvontaa asiakaskoneilla. Vinkkejä sähköisen asioinnin ja laiteopastusten tukeen löydät Asioi verkossa -sivulta.

Kaksi tuoli Vantaa-infon esiteseinän edessä

Tilaa tarjolla

Tilanvuokraus tauolla toistaiseksi. Vuokraamme Tikkurilan ja Myyrmäen Vantaa-infojen tiloja yksityistilaisuuksia varten aukioloaikojemme ulkopuolella.

Ajankohtaista