Vantaa-info

Vantaa-infossa hoidat arjen ja vapaa-ajan asiasi. Tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa verkostojamme hyödyntäen.

Sujuvaa ja mutkatonta asiointia

Opastamme sinua kaupungin ja yhteistyökumppaneiden sähköisissä palveluissa. Autamme netin käytössä, tulostamisessa ja skannaamisessa. Vantaa-infot kuuluvat Asiointipisteiden verkostoon. Tule paikan päälle tai ota yhteyttä sivun oikeassa alareunassa näkyvän chatin kautta. Chatti on auki arkisin klo 9-15.

Meiltä saat Helsingin seudun liikenteen matkakortin ja kaupunkikortin eläkeläisten ruokailuun tai koulun välipaloihin. Voit hankkia lippuja kulttuuritapahtumiin sekä muita vapaa-ajan tuotteita. Hoidat myös kaupungin laskut kuten terveyspalveluiden tai pysäköinnin maksut.

Asiantuntevaa neuvontaa ja verkostoja

Vantaa-info tarjoaa monipuolista palveluneuvontaa. Vastaamme sinua askarruttaviin asioihin ja tarvittaessa neuvomme oikeaan paikkaan.

Eri alojen asiantuntijat ovat tavattavissa päivystysaikoina tai infotilaisuuksissa. Tule kuuntelemaan, oppimaan ja keskustelemaan. Osallistu rohkeasti, tilaisuudet ovat juuri sinua varten!

Yhdessä, minulta sinulle

Vantaa-infossa teemme asiat tarpeitasi kuunnellen ja etsimme ratkaisut yhdessä.

Tule käymään tai soita!

Kysy mielenterveydestä

Tule ja kysy mielenterveydestä, kuntoutuskursseista, palveluista tai kuntoutujien tuista Tikkurilan Vantaa-infossa perjantaina 18.10. klo 10-14.

Enter ry: Laitteen hankinta

Tule kuulemaan, mitä pitää ottaa huomioon että saat hyvän ja kestävän laitteen järkevällä rahasummalla. Myyrmäen Vantaa-infossa ma 21.10. klo 13-14.

Hetki keskustelulle

Tule kysymään seurakunnan toiminnasta ja keskustelemaan Tikkurilan seurakunnan työntekijän kanssa reilun kaupan äärellä Tikkurilan Vantaa-infoon ti 22.10. klo 10-12.

Kansalaisen digitaidot -opastus

Askarruttaako tietokone, tabletti tai älypuhelin? Aikuisopiston opastaja auttaa ilman ajanvarausta Tikkurilan Vantaa-infossa perjantaisin klo 9.30-12 suomeksi tai englanniksi.

Kuntalaisen digi-info

Saat opastusta esimerkiksi uuden laitteen hankintaan tai älypuhelimen käyttöön Myyrmäessä tiistaisin klo 12–15 ja Tikkurilassa torstaisin klo 12.30–15. Myyrmäen digi-info peruttu 5.11.

Vammaisten asiakasohjausyksikön neuvonta

Asiantuntija on tavattavissa Tikkurilassa keskiviikkoisin klo 13-15 ja Myyrmäessä perjantaisin klo 13-15.

Tikkurilan aseman graffiti talvella kuvaaja Sakari Manninen

Kaipaatko tukea tai ihan vain juttuseuraa?

Punaisen Ristin Nuorten turvatalo tarjoaa apua kaikenikäisten pulmatilanteisiin Tikkurilan Vantaa-infossa keskiviikkoisin klo 16-19.

Sähköiset palvelut maahanmuuttajille

Hakunilan kansainvälinen yhdistys opastaa maahanmuuttajia sähköisessä asioinnissa Tikkurilan Vantaa-infossa maanantaisin kello 10–13.

Pariskunta istuu puistossa koirien kanssa

Seniorineuvonta

Tikkurilan Vantaa-infossa tiistaisin klo 14–16 ja Myyrmäen Vantaa-infossa keskiviikkoisin klo 14–16.

Koivukylän palvelutori

Asukastila Kafnetissa toimivalta palvelutorilta saat saman katon alta eri viranomaispalveluiden neuvontaa ja ohjausta. Maanantaisin klo 9-15 palvelua myös darin, farsin, pastun ja venäjän kielillä.

Vantaa-infon Dixin toimipisteen sisätilat.

Tilaa tarjolla

Vuokraamme Tikkurilan ja Myyrmäen Vantaa-infojen tiloja yksityistilaisuuksia varten aukioloaikojemme ulkopuolella.

Alueelliset uutiskirjeet

Mitä kotikulmillasi tapahtuu? Tilaa kuukausittain ilmestyvä uutiskirje ja pysyt ajan tasalla alueesi ajankohtaisista asioista ja vaikuttamismahdollisuuksistasi.

Ajankohtaista

Twitter