Korso

Korson asukaspuisto

Asukaspuisto on avoinna ma-to klo 8-16 ja pe klo 8-15. Kerhojen toiminta-aikoina (elokuusta toukokuun loppuun) maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin sisätilat on varattu lasten kerhoryhmille. Keskiviikkoisin on avoimen toiminnan päivä ja sisätilat avoinna kaikille klo 9-14. Perjantaisin on avoin Lapsi-vanhempi-kerho klo 9-12 ja sisätilat avoinna kaikille klo 9-12 ja kerhossa on ohjattua toimintaa klo 9.30-11.30.

Ulkolelut ovat käytettävissä puiston aukioloaikoina. Leluhäkki suljetaan 15 min. ennen puiston sulkemista. WC:t ja Pöllönpesä (eväshuone) on käytettävissä puiston aukioloaikoina. Nämä tilat suljetaan 15 min. ennen puiston sulkemista.

Aukioloaikojen muutokset löytyvät avoimen toiminnan ohjelmasta tai Facebookista.

Lisätietoa yksikön omilta nettisivuilta.

Korson asukaspuiston kesäkuun ohjelma 2019

Korson asukaspuiston toiminnan kuvaus 2018-2019

Saturnuksen avoin päiväkoti

Avoin päiväkoti Saturnuksessa on tarjolla monipuolista ohjattua toimintaa, jossa painottuvat yhteisöllisyys ja perheiden kohtaaminen ja vertaistoiminta. Toiminta-ajat ovat keskiviikkoisin ja torstaisin klo 8:30-14:00. Toiminta noudattaa esiopetuksen toiminta-aikoja. Avoimessa päiväkodissa noudatetaan soveltuvin osin Vantaan varhaiskasvatussuunnitelmaa.

Avoimessa päiväkodissa lapsi ja hänen huoltajansa tai muu läheinen saavat mahdollisuuden tavata toisia lapsia ja aikuisia sekä osallistua ohjattuun toimintaan. Asiakkaat osallistuvat toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Saturnuksessa vanhemmille annetaan tukea ja ohjausta lapsen kasvatukseen ja kasvuun liittyvissä asioissa sekä muista lapsiperheille suunnatuista palveluista.

Toimintasuunnitelma 2017-2018

Meidät löydät myös Facebookista. Lisätietoa yksikön omilta nettisivuilta.

Korson asukaspuisto

Korsontie 11, 01450 Vantaa

Ajankohtaista

Twitter