Aurinkokiven päiväkoti

Aurinkokiven päiväkoti sijaitsee Kivistössä iloisesti väritetyssä Aurinkokiven palvelurakennuksessa, jossa toimivat myös koulu ja neuvola. Päiväkodin sisäänkäynnit sijaitsevat rakennuksen vihreällä seinustalla Aurinkokivenkujan puolella. Päiväkoti tarjoaa varhaiskasvatusta noin 90 lapselle. Päiväkodissa on kuusi ryhmää: Pikkutähdet, Purjekivet, Planeetat, Kuunsirpit, Salamat ja Säteet. Päiväkodissa järjestetään esiopetusta. Päiväkoti on avoinna arkisin klo 6:30-17, ja tarvittaessa 6:00-18:00 vanhempien työvuorojen mukaan.

Aurinkokiven päiväkodissa kunnioitamme lapsuutta itseisarvoisena elämänvaiheena. Lapsi on ainutlaatuinen ja arvokas ja hänellä on oikeus tulla kuulluksi, nähdyksi, huomioon otetuksi ja ymmärretyksi omana itsenään ja ryhmän jäsenenä. Jokaisella lapsella on oikeus hyvään ja turvalliseen lapsuuteen.

Aurinkokivessä edistämme kaikki yhdessä lasten ja nuorten hyvinvointia ja vuorovaikutuksellista kulttuuria. Työskentelemme kaikki; päiväkodin, koulun ja neuvolan työntekijät, rinnakkain samoissa tiloissa. Eri-ikäiset lapset ja aikuiset ammattilaiset kohtaavat siten säännöllisesti juhlahetkien lisäksi myös tavallisessa arjessa. Talossamme on päiväkodin ja koulun yhteinen vanhempainyhdistys: Aurinkokiven vanhemmat Ry.

Avoin päiväkoti Auringonkukka

Avoin päiväkoti on osa Aurinkokiven päiväkodin toimintayksikköä. Avoimen päiväkodin nettisivulta löytyy tarkempaa tietoa sen toiminnasta.

Osaa Aurinkokiven tiloista yksityishenkilöt, yhdistykset ja yritykset voivat vuokrata arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Lisätietoja mahdollisuudesta vuokrata Aurinkokiven ja muiden kaupungin kiinteistöjen tiloja saat Timmi-tilavarausjärjestelmästä

Ajankohtaista