Martinlaakson päiväkoti

Martinlaakson kansainvälinen päiväkoti, upea satulinnamme, sijaitsee Martinlaakson lähiöissä keskellä urbaania uutta Martinlaaksoa.

Päiväkotimme avarissa ja esteettisissä tiloissa työskentelee 10 työpariryhmää (lastentarhanopettaja ja lastenhoitaja), jotka toimivat kiinteässä yhteistyössä toisen kotiryhmän kanssa. Päiväkodissamme on lapsia 1-vuotiaista esiopetukseen.

Toteutamme laadukasta varhaiskasvatusta fyysisesti aktiivisessa oppimisympäristössä, leikkien ja liikkuen, juosten ja kiikkuen. Vahvimpana ja keskeisimpänä toimintatapana on leikki, jota toteutamme monessa muodossa yhdistäen siihen myös tarinaa, liikuntaa ja tieto- ja viestintäteknologiaa. Luonto- ja metsä on myös läheinen oppimisympäristö, missä toimimme.

Osaava ja sensitiivinen henkilökuntamme on luonut toimivat käytänteet, jossa toteutamme Vantaan varhaiskasvatussuunnitelman ja esiopetussuunnitelman mukaista toimintaa. Meillä viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin. Tervetuloa tutustumaan.

Hoitoapupalvelu on lakkautettu 1.8.2020 alkaen

Opetuslautakunta on kokouksessaan 8.6. päättänyt varhaiskasvatusjohtajan esityksen mukaisesti lakkauttaa Ulrikan, Illenpihan ja Martinlaakson päiväkotien yhteydessä toimivat hoitoapupalvelupisteet 1.8.2020 alkaen.

Martinlaakson päiväkoti kutsuu leikkimään ja liikkumaan