Kaavatyöhön osallistuminen

Olethan huomannut, että kaikista kaavatöistä on oma verkkosivu, ks. lista kaavatöiden sivuista. Sivulta löytyy tietoa kaavasta, suunnittelevan henkilön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Asukastilaisuus Myyrmäessä

Ajankohtaisista asemakaavoista, kaavarungoista muista suunnitelmista pidetään kehittämisilta Teams-kokouksena 16.3. klo 17 – 19.30

Kaavoittajat ja muut kaupungin asiantuntijat esittelevät tilaisuudessa muun muassa alueen kaavahankkeita, katu- ja puistosuunnitelmia sekä toimitila- ja liikennehankkeita.

Kehittämisilta on kaikille avoin ja se järjestetään verkossa Teams live -tapahtumana. Voit osallistua iltaan tästä.

Alueen suunnitelmista voi esittää kysymyksiä jo ennalta. Etukäteiskysymykset pyydetään lähettämään viimeistään sunnuntaina 14.3. osallistuvavantaa.fi-sivun lomakkeella.

Tilaisuuden ohjelma ja ohjeet osallistumiseen

Tutustu kaavoihin.

Pirttirannan yleisötilaisuus

Pirttirannan asemakaavan luonnosaineistosta järjestettiin yleisötilaisuus 10.2. klo 17-19. Tilaisuus järjestettiin Teams-kokouksena ja oli avoin kaikille. Lisätietoja tilaisuudesta sekä ohjeet liittymiseen ja kaavaluonnoksesta mielipiteen jättämiseen. Tustustu lisää.

Tutustu Pirttirannan kaavaan ja ja yleisöillan materiaaleihin

Backaksen kartanon alueen kehittäminen

Asemakaavalla on tarkoitus suojella historiallinen kartanomiljöö ja mahdollistaa tapahtuma- ja elämyspuiston, uuden päivittäistavaramyymälän ja uusien asuinrakennusten rakentaminen. Asuinrakennukset ovat suunnitteilla Ylästöntien varteen. Kartanomäki säilyisi jokseenkin nykyisellään.

Alueen suunnitelmia ja käynnissä olevaa asemakaavatyötä esiteltiin asukkaille ja muille asiasta kiinnostuneille kaikille avoimessa yleisötilaisuudessa 26.11.

Tutustu tilaisuuden esitysmateriaaliin (pdf)

Tutustu tilaisuudessa esitettyihin kysymyksiin ja kysymysvastauksiin (linkki pdf:ään).

Lue lisää Backaksen kartanon alueen elämyspuiston kaavasta.

Vantaan alueelliset uutiskirjeet

Vantaan alueelliset uutiskirjeet valottavat osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia, kaupungin suuralueiden kaavoitus- ja kehittämissuunnitelmia sekä asukastilaisuuksia. Tilaa uutiskirje.