Sinua saattaa kiinnostaa!

Kuusijärven alueesta kehitetään virkistyskeskus

Asukastilaisuus järjestetään tiistaina 29.1. klo 18-20.00 Kolohongan nuorisotilassa(Itäinen Valkoisenlähteentie 19 B). Tule kuuntelemaan suunnitelmista ja kertomaan oma mielipiteesi.
Lisätietoja: Petra Tammisto Maisema-arkkitehti, 040 521 9862 petra.tammisto@vantaa.fi

MATTI-järjestelmä parantaa toimintaympäristöamme

Vantaan kaupungin maankäytön, rakentamisen ja ympäristön toimiala on ottamassa asteittain käyttöön MATTI-järjestelmää. Nykyisten järjestelmien ylläpito on jo lakannut ja käyttöönottovaihe on tällä hetkellä suunniteltu tapahtuvan helmikuun puolenvälin jälkeen.

Käyttökatkon aikana kaupunkisuunnittelussa varsinaisten kaavojen laadinta hidastuu, koska panostuksemme on opetella uusia toimintatapoja ja saada aineisto siirrettyä uuteen järjestelmäämme. Pyydämme yhteistyötahoiltamme kärsivällisyyttä.

Käyttökatkon aikana (tammi-helmikuu) kartta.vantaa.fi -palvelusta ei saa ajantasaista tietoa tämän käyttöönottovaiheen sisällön osalta., jotka ovat mm. asemakaavoitus, rakennusvalvonnan lupaprosessit ja kaupunkisuunnittelun poikkeamispäätökset integroituna Lupapisteen kanssa, sekä kaupunkimallin hallinta.

Tarkempia tietoja kaavoitustilanteesta voi kysyä maankäytön asiakaspalvelun kautta.

Östersundomin yhteinen yleiskaava

Östersundom-toimikunta hyväksyi Helsingin, Vantaan ja Sipoon yhteisen yleiskaavan 11.12.2018. Hyväksymispäätöksestä on valitettu, joten kaava ei tule vielä voimaan.

Kaava mahdollistaa 80 000 – 100 000 asukkaan ja 30 000 uuden työpaikan sijoittumisen. Metropolialueen laajeneminen itään edellyttää seudullista yhteistyötä maankäytön ja liikenteen ratkaisujen yhteensovittamiseksi. Östersundomin joukkoliikenne perustuu metroon.

Lisää yleiskaavasta

Tilaa alueellinen kirje

Vantaan alueelliset uutiskirjeet valottavat osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia, kaupungin suuralueiden kaavoitus- ja kehittämissuunnitelmia sekä asukastilaisuuksia.

Ajankohtaista

Twitter