Sinua saattaa kiinnostaa!

Kehäkukka arkkitehtuuripalkinto

Kaupunki palkitsee laadukkaita ja kekseliäitä arkkitehtuurikohteita ja -tekoja Kehäkukka-arkkitehtuuripalkinnolla. Palkinto on kunniakirja, joka myönnetään tunnustuksena hankkeelle, tapahtumalle, henkilölle tai yhteisölle, joka on esimerkillisellä tavalla tuonut näkyväksi laadukkaan arkkitehtuurin toteutumista.

Arkkitehtuurin huippukohteet näyttely esittelee vuoden 2019 voittajan ja viisi muuta ehdolla ollutta kohdetta. Palkinto on jaettu vuodesta 2007. Esittelemme myös edellisten vuosien arkkitehtuurin huippukohteita.

Käy katsomassa näyttely:

  • Dixin infossa avoinna 23.7.-9.8.2019.
  • Myyrmäen infossa, avoinna 13.8.-30.8.2019.

Voit myös tutustua materiaaliin netissä: vantaa.fi/kehakukka. Ehdota seuraavan Kehäkukan saajaa osoitteessa: apoli@vantaa.fi

MATTI-järjestelmä parantaa toimintaympäristöamme

Vantaan kaupungin maankäytön, rakentamisen ja ympäristön toimiala on ottamassa asteittain käyttöön MATTI-järjestelmää. Nykyisten järjestelmien ylläpito on jo lakannut ja käyttöönottovaihe on tällä hetkellä suunniteltu tapahtuvan helmikuun puolenvälin jälkeen.

Käyttökatkon aikana kaupunkisuunnittelussa varsinaisten kaavojen laadinta hidastuu, koska panostuksemme on opetella uusia toimintatapoja ja saada aineisto siirrettyä uuteen järjestelmäämme. Pyydämme yhteistyötahoiltamme kärsivällisyyttä.

Käyttökatkon aikana (tammi-helmikuu) kartta.vantaa.fi -palvelusta ei saa ajantasaista tietoa tämän käyttöönottovaiheen sisällön osalta., jotka ovat mm. asemakaavoitus, rakennusvalvonnan lupaprosessit ja kaupunkisuunnittelun poikkeamispäätökset integroituna Lupapisteen kanssa, sekä kaupunkimallin hallinta.

Tarkempia tietoja kaavoitustilanteesta voi kysyä maankäytön asiakaspalvelun kautta.

Tilaa alueellinen kirje

Vantaan alueelliset uutiskirjeet valottavat osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia, kaupungin suuralueiden kaavoitus- ja kehittämissuunnitelmia sekä asukastilaisuuksia.

Ajankohtaista

Twitter