Rautpihan päiväkoti

Rautpihan päiväkoti

Rautpihan päiväkoti sijaitsee keskeisellä paikalla Havukosken puolella, lähellä Koivukylän asemaa.
Päiväkodissa toimii kolme kokopäiväryhmää, jotka ovat auki arkisin klo 6.30- 17.00.Lisäksi tiloissa toimii avoin päiväkoti, joka toimii arkipäivisin klo 9-16.
Lisätietoja saat avoimen päiväkodin Facebook- sivuilta.Toimintayksikköömme kuuluvat myös Rautpihan kerhot Sauvatiellä, joiden toiminnasta lisää Rautpihan kerhojen sivuilta.


Rautpihassa painotetaan kiireettömyyttä ja vuorovaikutusta. Kasvattaja on vuorovaikutuksellisessa tilanteessa läsnä lasten, vanhempienkin sekä työyhteisön ja yhteistyötahojen kanssa. Meillä kasvattaja kannustaa, kehuu ja innostaa kokeilemaan. Lapsen omalle tekemiselle ja asioiden omaksumiselle varataan aikaa. Tärkeää on kasvattajan läsnäolo havainnoinnissa ja uusien asioiden omaksumisessa.


Rautpihan päiväkodissa korostuu eri kulttuurien kohtaaminen arjessa sekä myönteiseen vuorovaikutukseen painottuva toimintakulttuuri. Kieli- ja kulttuuritietoisuus ovat myös luonnollinen osa kasvatuksen-, opetuksen- ja hoidon kokonaisuutta. Turvallinen ja läsnä oleva aikuinen, rakentava yhteistyö vanhempien kanssa, myönteinen ja hyväksyvä kohtaaminen ovat tärkeä osa Rautpihan päiväkodin toimintaa.

Rautpihan päiväkoti

Rautkallionkatu 7, 01360 Vantaa

Ajankohtaista

Twitter