Kimaran päiväkoti

Kimaran päiväkoti on Askiston ainoa päiväkoti. Rakennus on kaksikerroksinen ja sijaitsee puisto- ja metsäalueen reunassa Kimaratien päässä. Päiväkodissa toímii 5 lapsiryhmää.

Aterioista vastaa Vantaan tilapalvelut. Päiväkodissa valmistetaan itse aamupala ja välipala. Lounasruoka toimitetaan valmiina.

Kimaran päiväkoti tarjoaa lapselle turvallisen ja virikkeellisen kasvu- ja oppimisympäristön. Ympäröivä luonto ja vuodeaikojen vaihtelu antaa hyvät puitteet toiminnallemme. Meillä on loistavat mahdollisuudet luonnon tutkimiseen, metsäretkiin, urheiluun hiekkakentällä, leikkiin läheisessä puistossa, talvella luisteluun, hiihtoon, pulkkamäen laskuun, aivan päiväkodin välittömässä läheisyydessä.

Henkilökunta on ammattitaitoista ja sitoutunutta tekemään asioita lasten parhaaksi. Jokaisen lapsen oikeus on tuntea olonsa hyväksytyksi ja turvalliseksi. Mahdollistamme, että lapsi saa paljon onnistumisen kokemuksia ja rakentaa hyviä ystävyyssuhteita sekä oppii toimimaan ryhmässä toisten lasten kanssa. Leikki on lapselle tärkeää ja sille suodaan mahdollisuus päivähoitopäivän aikana. Lapsen paras mahdollinen kasvu ja kehitys sekä lapsen etu on yhteinen tavoitteemme yhteistyössä vanhempien kanssa.

Kimaran päiväkoti

Kimaratie 12, 01680 Vantaa