Ajankohtaista ratikasta

Havainnekuva, jossa Vantaan ratikkavaunu ajaa kauppakeskus Jumbon edessä Aviapoliksen Tasetiellä hämärässä. Takana näkyvät Jumbon mainosvalot ja myös vaunun sisävalot loistavat. Kuva: WSP Finland.

Tältä sivulta löydät Vantaan ratikan ajankohtaiset uutiset.

Kysely kiinteistönomistajille Vantaan ratikan reitillä

Vantaan ratikan syksyn vuorovaikutus etenee, ja nyt suunnitteluun toivotaan mukaan myös kiinteistönomistajien näkökulmia. Kysely on auki 24.11.-19.12. osallistuvavantaa.fi-sivustolla. Lue lisää Vantaan kaupungin uutisista!

Lapset ja nuoret mukaan suunnittelemaan ratikkaa pelin avulla

Vantaan kaupungin opettajat ja oppilaat kutsutaan mukaan ratikan suunnitteluun verkossa ja mobiililaitteilla pelattavaan ratikkapeliin, jolla kartoitetaan lasten ja nuorten näkemyksiä ratikan suunnittelun tueksi. Verkossa ja mobiililaitteilla pelattavaan ratikkapelin peliaika on 15.11.–22.12. ja pelata voivat kaikki Vantaan peruskoulut ja toisen asteen oppilaitokset. Peli ja peliohjeet on tehty suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Lue lisää Vantaan kaupungin uutisista!

Tutustu ratikan ajankohtaisen suunnittelutilanteeseen päivittyvällä kartalla

Ratikan ajankohtaista suunnittelutilannetta päivitetään verkkopohjaiselle kartalle Matti-järjestelmässä, jota klikkaamalla voi tutustua suunnitelmiin tarkemmin. Järjestelmään ei tarvitse kirjautua erikseen. Tutustu ratikan ajankohtaiseen suunnittelutilanteeseen kartalla!

Vantaan ratikan uutiskirje on tilattavissa

Vantaan ratikan uutiskirje on nyt tilattavissa! Uutiskirjeitä ilmestyy noin kuusi kertaa vuodessa. Uutiskirje on suunnattu kaikille ratikan suunnittelusta kiinnostuneille ja siinä kerrotaan ajankohtaisesta suunnittelutilanteesta, suunnitteluun osallistumismahdollisuuksista ja tulevista tapahtumista. Klikkaa Vantaan kaupungin verkkosivuille tilataksesi Vantaan ratikan uutiskirje: https://www.vantaa.fi/uutiskirjeet

Ajankohtaista