Ajankohtaista ratikasta

Havainnekuva, jossa Vantaan ratikkavaunu ajaa kauppakeskus Jumbon edessä Aviapoliksen Tasetiellä hämärässä. Takana näkyvät Jumbon mainosvalot ja myös vaunun sisävalot loistavat. Kuva: WSP Finland.

Tältä sivulta löydät Vantaan ratikan ajankohtaiset uutiset.

Vantaan ratikka goes Hakunila 4.9.

Vantaan ratikka jalkautuu 4.9. klo 11-17 Hakunilan urheilupuistoon Mahdollisuuksien torille. Ratikkatiimi on paikalla koko tapahtuman ajan ja paikalla on myös yleiskaavan asiantuntijoita. Lisäksi HSL:n asiantuntija on paikalla kertomassa uudesta runkolinja 570 reitistä, joka toimii pohjana ratikan reitille. Ohjelmassa on myös kangaskassin painantaa ja lapsille oma ratikka-työpaja sekä ilmapalloja. Ratikan reitin opastettu pyöräretki lähtee noin klo 12 Hakunilasta päättyen Ilmailumuseolle. Ilmoittautuminen pyöräretkelle avautuu elokuussa ja siitä tiedotetaan myöhemmin. Pyöräretken järjestää Vantaan Latu ja Polku ry. Mahdollisuuksien torin ohjelmassa on myös musiikkia ja paljon paikallisia toimijoita. Tule tapaamaan ratikkatiimiä ja viihtymään Mahdollisuuksien torille! Osoite: Hakunilan urheilupuisto, Luotikuja 2.

Vantaan ratikan uutiskirje on tilattavissa

Vantaan ratikan uutiskirje on nyt tilattavissa! Ensimmäinen uutiskirje ilmestyy 23.6. ja uutiskirjeitä ilmestyy noin kuusi kertaa vuodessa. Uutiskirje on suunnattu kaikille ratikan suunnittelusta kiinnostuneille ja siinä kerrotaan ajankohtaisesta suunnittelutilanteesta, suunnitteluun osallistumismahdollisuuksista ja tulevista tapahtumista. Klikkaa Vantaan kaupungin verkkosivuille tilataksesi Vantaan ratikan uutiskirje: https://www.vantaa.fi/uutiskirjeet

Ratikan suunnittelutilanne päivittyvälle kartalle

Vantaan ratikan jatkosuunnittelu on parhaillaan käynnissä ja suunnittelun etenemistä voi nyt myös seurata päivittyvän kartan avulla Matti-järjestelmässä. Interaktiivinen kartta näyttää ratikan reitin varren ajankohtaisen suunnittelutilanteen. Kartta helpottaa asukkaiden osallistumista suunnitteluun, sillä kartalta voi tarkistaa esimerkiksi, milloin vireille tulleisiin asemakaavoihin voi halutessaan vaikuttaa. Lue koko uutinen!

Ajankohtaista