Ajankohtaista ratikasta

Havainnekuva, jossa Vantaan ratikkavaunu ajaa kauppakeskus Jumbon edessä Aviapoliksen Tasetiellä hämärässä. Takana näkyvät Jumbon mainosvalot ja myös vaunun sisävalot loistavat. Kuva: WSP Finland.

Tältä sivulta löydät Vantaan ratikan ajankohtaiset uutiset.

Vantaan ratikan ensimmäisiä katusuunnitelmia esitellään 7.-20.10.

Vantaan ratikan ensimmäiset katusuunnitelmaluonnokset ovat valmistuneet Tikkurilan ja Hakunilan suuralueilla. Katusuunnitelmaluonnoksia esitellään vaiheittain. Mielipiteen voi jättää 7.‒20.10.2021. Lue koko uutinen Vantaan kaupungin verkkosivuilta!

Vantaan ratikan syysinfon 23.9. katsottavissa

Ratikan syysinfo pidettiin 23.9.201. Syysinfossa ratikan suunnittelijat kertoivat ajankohtaisesta suunnittelutilanteesta ja siitä, miten ratikan suunnitteluun voi osallistua ja vaikuttaa syksyn aikana. Tutustu tallenteeseen tilaisuudesta Vantaan kaupunkiympäristön YouTube-kanavalla.

Tutustu ratikan ajankohtaisen suunnittelutilanteeseen päivittyvällä kartalla

Ratikan ajankohtaista suunnittelutilannetta päivitetään verkkopohjaiselle kartalle Matti-järjestelmässä, jota klikkaamalla voi tutustua suunnitelmiin tarkemmin. Järjestelmään ei tarvitse kirjautua erikseen. Tutustu ratikan ajankohtaiseen suunnittelutilanteeseen kartalla!

Vantaan ratikan uutiskirje on tilattavissa

Vantaan ratikan uutiskirje on nyt tilattavissa! Uutiskirjeitä ilmestyy noin kuusi kertaa vuodessa. Uutiskirje on suunnattu kaikille ratikan suunnittelusta kiinnostuneille ja siinä kerrotaan ajankohtaisesta suunnittelutilanteesta, suunnitteluun osallistumismahdollisuuksista ja tulevista tapahtumista. Klikkaa Vantaan kaupungin verkkosivuille tilataksesi Vantaan ratikan uutiskirje: https://www.vantaa.fi/uutiskirjeet