Töihin Vantaan varhaiskasvatukseen

Asiasanat

Työ ja elinkeinotTyönhakijat

Tervetuloa töihin Vantaalle! Etsimme lisää innostuneita ja kehittämisestä kiinnostuneita varhaiskasvatuksen opettajia, lastenhoitajia ja erityisopettajia.

Varhaiskasvatuksen opettajia päiväkodin pihalla

Yhteinen visiomme on: "Iloiset, oppivat ja osallistuvat lapset kasvavat kestävään tulevaisuuteen".

Viisi syytä hakea meille töihin

Mietitkö, onko Vantaan varhaiskasvatus oikea paikka sinulle? Olemme koonneet sinulle tärkeimmät syyt, miksi sinun kannattaa hakea juuri meille töihin. Katso videolta, miten työntekijämme perustelevat innostustaan työskennellä Vantaalla.

1. Varhaiskasvatus ei ole meille (pelkästään) leikin asia!

Haluamme tarjota vantaalaisille maailman parasta varhaiskasvatusta.
Seuraamme varhaiskasvatuksen uusimpia tutkimustietoja ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Panostamme pedagogiikan ja varhaiskasvatuksen opettajien oman osaamisen kehittämiseen. Haluamme myös, että jokainen opettaja saa toteuttaa itseään ja tuoda varhaiskasvatukseen sellaista toimintaa, mikä häntä kiinnostaa − oli se sitten kestävä kehitys, taidekasvatus, liikuntakasvatus, kieli- ja kulttuuritietoisuuden tai lasten tunnekasvatuksen kehittäminen. Toivotamme vastavalmistuneet varhaiskasvatuksen opettajat ja erityisopettajat erittäin tervetulleiksi ja toivomme heidän tuovan meille uusia ideoita ja uutta tietoa varhaiskasvatuksen arkeen!

2. Meillä on hyvä meininki

Työhyvinvointia mittaavan Kunta10-kyselyn viimeisimmät tulokset osoittavat, että Vantaan kaupungin työntekijät viihtyvät työyhteisöissään, ja tästä haluamme pitää kiinni. Yhteisömme ovat yhteistyökykyisiä ja innovatiivisia. Työilmapiiri koetaan hyväksi ja sosiaalista pääomaa on paljon. Varhaiskasvatuksen henkilöstön työtyytyväisyyskyselyssä 2020 käy ilmi, että iso osa varhaiskasvatuksen henkilöstöstä on ylpeitä kuuluessaan juuri omaan työyhteisöönsä. Meillä on myös toimiva vertaismentorointimalli, jossa kokeneemmat opettajat tukevat ja auttavat uusia kollegoitaan.

Meillä on todistetusti hyviä ja toimivia työyhteisöjä: henkilöstöpalveluyhtiö Seuren äänestyksessä Vuoden 2019 paras työkohde löytyi Vantaalta Jänsaksen ja Timotejn päiväkodeista ja pari vuotta aikaisemmin Matarin päiväkoti sai kaupungin Hyvä työyhteisö -palkinnon.

Meillä on täällä ihana, osaava ja avarakatseinen työporukka. Saamme käyttää luovuutta ja kokeilla uudenlaisia tapoja tukea lapsia kasvussa ja oppimisessa

3. Meillä asutaan, liikutaan ja voidaan hyvin

Tiesitkö, että Vantaa maksaa pääkaupunkiseudun ulkopuolelta muuttaville varhaiskasvatuksen opettajille, varhaiskasvatuksen erityisopettajille sekä päiväkodin johtajille muuttorahaa 1500 € kuuden kuukauden koeajan jälkeen? Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Muuttoraha on voimassa 31.1.2023 asti. Muuttorahaa ei makseta Helsingistä, Espoosta, Kauniaisista, Nurmijärveltä, Tuusulasta, Keravalta, Järvenpäästä, Sipoosta tai Kirkkonummelta muuttavalle.

Meillä on sinulle tarjolla myös muun muassa seuraavia etuja:

  •  Varhaiskasvatuksen erityisopettajaopintoja tuetaan kolmen kuukauden palkallisella opintovapaalla

  •  Kaupungilla on käytössä yli 500 palvelussuhdeasuntoa, jotka ovat ensisijaisesti uusien työntekijöiden käyttöön.

  •  Henkilöstön vapaa-ajalle on tarjolla monipuolisia ja tuettuja liikunta-, kulttuuri- ja virkistysmahdollisuuksia.

  •  Työterveyshuolto on ennaltaehkäisevää ja työssä jaksamista tukevaa, ja se kattaa myös yleislääkäritasoisen sairaanhoidon.

  •  Kaupunki tukee työmatkoja antamalla työntekijöilleen etuseteleitä julkisen liikenteen käyttöön ja matkalipun hankintaan. Etua voi käyttää toki myös vapaa-ajalla tehtäviin matkoihin.

4. Johdamme läheltä ja kuunnellen

Vantaalainen johtajuus on inhimillistä ja läsnä olevaa. Panostamme johtajuuteen ja kehitämme sitä strategisesti. Johtamisemme taustalla on systemaattinen ajatus henkilöstön voimavarojen käytöstä ja kehittämisestä. Keskeisiä ajatuksia johtajuudessamme ovat matala organisaatio, lähiesimiehen tuki sekä avoin ja keskusteleva johtamiskulttuuri. Myös varhaiskasvatuksen opettaja harjoittaa johtajuutta. Hän toimii varhaiskasvatusyksikön johtoryhmän jäsenenä ja oman tiiminsä johtajana. Meillä panostetaankin itsensä johtamisen kehittämiseen.

Tykkään siitä, että vaikka minulla on varhaiskasvatuksen opettajana päävastuu ryhmästä, niin tukenani on monta ammattilaista, kuten lastenhoitajia, avustajia ja toisia opettajia.

5. Tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia myös opiskelijoille

Käytännön ja teorian yhdistäminen on oppimisen ja kehittämistyön kannalta tärkeää, ja siksi haluamme tarjota harjoittelumahdollisuuksia alan opiskelijoille. Tälläkin hetkellä useampi työntekijämme tekee meillä opintoihin liittyvää harjoittelua tai lopputyötä. Näin opiskelija pääsee soveltamaan oppimaansa ja varhaiskasvatusyksikkö saa uusia ideoita ja tuoretta tutkimustietoa! Katso harjoittelupaikat alla.

Myös lopputyön tekeminen Vantaalla onnistuu. Suurin osa meillä tehdyistä lopputöistä on käsitellyt keskeisiä varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen ajankohtaisia teemoja, esimerkiksi varhaiskasvatuslain tavoitteita, varhaiskasvatussuunnitelmaa, varhaiskasvatuksessa aloittamista, kodin ja varhaiskasvatuksen välistä viestintää, oppaita ja käsikirjoja.

Töihin uusiin kohteisiin

Kiinnostaako varhaiskasvatuksessa työskentely? Oletko avoin ja kehittämismyönteinen varhaiskasvatuksen ammattilainen tai vasta valmistunut? Lue lisää uudiskohteistamme ja jätä hakemus!

Harjoittelu tai lopputyö varhaiskasvatuksessa

Kiinnostaako harjoittelu varhaiskasvatuksessa tai lopputyön tekeminen varhaiskasvatuksesta? Katso harjoittelupäiväkotimme ja ota yhteyttä.

Lisätietoa harjoittelupäiväkodeista ja harjoittelusta varhaiskasvatuksessa >

Oletko varhaiskasvatuksen luova nero vai pedagoginen johtaja? - Tee testi!

Oletko tulevaisuuteen katsova varhaiskasvatuksen kehittäjä vai taiteellisesti orientoitunut luova suunnittelija? Varhaiskasvattajista on moneksi - tee testi ja selvitä omat vahvuutesi alan ammattilaisena. Testin yhteydessä voit osallistua myös leffalippuarvontaan!

Tee testi

 

Yhteystietoja

Kiinnostuitko työskentelystä Vantaan varhaiskasvatuksessa? Ota yhteyttä, niin pohditaan yhdessä vaihtoehtoja.

Vantaan avoimet työpaikat

Lisää avoimia työpaikkoja Vantaan rekrytointipalvelussa avautuu uuteen ikkunaan, linkittää toiselle verkkosivustolle

Avainsanat

Töissä VantaallaRekrytointiTyöpaikat