Nähtävillä olevat katu- ja puistosuunnitelmat

Asiasanat

Demokratia ja osallisuusKaupunkisuunnittelu

Katu- ja puistosuunnitelmien valmistumisen jälkeen ne pidetään nähtävillä kahden viikon ajan. Ratikan suunnitelmat ovat nähtävillä neljän viikon ajan. Voit osallistua ja vaikuttaa jättämällä muistutuksia suunnitelmista kirjaamoon.

Kaksi ihmistä istumassa puiston penkillä kesällä.

Katu- ja puistosuunnitelmien esittelyyn on varauduttu nähtävilläoloaikana Tikkurilan Vantaa-infossa.

Nähtäville asettamisesta ja oikeudesta muistutuksen tekemiseen ilmoitetaan suunniteltuun alueeseen rajoittuvien kiinteistön omistajille ja haltijoille kirjeitse. Ilmoituksen katsotaan tulleen asianosaisen tietoon, jos se on annettu postin kuljetettavaksi vähintään viikkoa ennen nähtäville asettamista.

8.6.–8.8.2022 nähtävillä olevat ratikan katu- ja puistosuunnitelmat

Seuraavat suunnitelmaehdotukset pidetään nähtävillä 8.6.–8.8.2022. Mahdolliset muistutukset on toimitettava viimeistään 8.8.2022 kello 15.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@vantaa.fi tai kirjeitse osoitteeseen: Kaupunkitilalautakunta, KIRJAAMO, PL 1100, 01030 Vantaan kaupunki.

Vaarala

20.4.–19.5.2022 nähtävillä olleet ratikan katu- ja puistosuunnitelmat