Nähtävillä olevat katu- ja puistosuunnitelmat

Asiasanat

Demokratia ja osallisuusKaupunkisuunnittelu

Katu- ja puistosuunnitelmien valmistumisen jälkeen ne pidetään nähtävillä kahden viikon ajan. Ratikan suunnitelmat ovat nähtävillä neljän viikon ajan. Voit osallistua ja vaikuttaa jättämällä muistutuksia suunnitelmista kirjaamoon.

Kaksi ihmistä istumassa puiston penkillä kesällä.

Katu- ja puistosuunnitelmien esittelyyn on varauduttu nähtävilläoloaikana Tikkurilan Vantaa-infossa.

Nähtäville asettamisesta ja oikeudesta muistutuksen tekemiseen ilmoitetaan suunniteltuun alueeseen rajoittuvien kiinteistön omistajille ja haltijoille kirjeitse. Ilmoituksen katsotaan tulleen asianosaisen tietoon, jos se on annettu postin kuljetettavaksi vähintään viikkoa ennen nähtäville asettamista.

5.5.-18.5.2022 nähtävillä olevat katu- ja puistosuunnitelmat

Seuraavat suunnitelmaehdotukset pidetään nähtävillä 5.5.–18.5.2022.

Mahdolliset muistutukset on toimitettava viimeistään 18.5.2022 klo 15.00 mennessä kirjallisesti osoitteella: Kaupunkitilalautakunta, KIRJAAMO, PL 1100, 01030 Vantaan kaupunki tai sähköpostiosoitteeseen: Kirjaamo(at)vantaa.fi

Hiekkaharju

20.4.–19.5.2022 nähtävillä olevat ratikan katu- ja puistosuunnitelmat

Seuraavat suunnitelmaehdotukset ovat nähtävillä 20.4.–19.5.2022. Lisätietoja ratikan katu- ja puistosuunnitelmista antaa suunnittelupäällikkö Sauli Hakkarainen (sauli.hakkarainen@vantaa.fi), puh. +358 40 650 1464.

Hakunila