Perhe leikkipuistossa

Notkopuistoon lähiliikuntapaikka – kerro toiveesi 16.6. mennessä

Ilolassa sijaitsevan Notkopuiston puistokentän perusparannussuunnitelman laatiminen on alkanut. Puiston käyttäjiä pyydetään kertomaan toiveensa puiston kehittämisen suhteen vastaamalla nettikyselyyn.

Osoitteessa Kivikkotie 47 sijaitsevassa puistossa on tällä hetkellä aidattu leikkipaikka ja hiekkapintainen pelikenttä. Perusparantamisen tarkoituksena on alueen käytettävyyden, viihtyisyyden ja turvallisuuden parantaminen.

Notkopuiston puistokenttä perusparannetaan, valaistus uusitaan ja puistoa kehitetään suunnittelemalla siitä lähiliikuntapaikka alueen asukkaille ja muille käyttäjille. Peruskunnostuksen yhteydessä leikkipaikka poistetaan käytöstä ja puistoa kehitetään lisäämällä eri käyttäjäryhmiä palvelevia toimintoja. Osa alueesta aidataan ympäristöön sopivalla, kestävällä metallisella kolmilankaverkkoaidalla. Puiston nykyinen hyväkuntoinen puusto ja kasvillisuus säilytetään mahdollisuuksien mukaan.

Puiston perusparannussuunnitelma valmistuu vuoden 2019 aikana ja rakentaminen pyritään toteuttamaan vuosien 2019–2020 kuluessa. Suunnittelussa pyritään huomioimaan asukkaiden ja muiden käyttäjien palautteet mahdollisuuksien mukaan. Tätä varten puiston suunnitteluun liittyvistä toiveista on laadittu kysely, johon pääsee tästä linkistä. Kysely on auki 16.6.2019 saakka.

Suunnitteluun liittyvistä toiveista voi olla myös yhteydessä Itä-Vantaan viheraluesuunnittelija Sari Paalijärveen. Kielotie 13, 01300 Vantaa, p. 050 3030 534, etunimi.sukunimi@vantaa.fi. Myös nämä kommentit toivomme saavamme 16.6. mennessä.

Viheralueiden suunnittelu lähettää suunnitelmaluonnokset lähialueen kiinteistöjen omistajille ja edustajille ja pyytää samalla palautetta suunnitelmaluonnoksista. Palautteen pohjalta suunnitelmia tarvittaessa tarkistetaan ja viimeistellään perusparannussuunnitelmat.

Korso-Koivukylä alueen ajankohtaiset katu- ja viheraluehankkeet.

Julkaistu: 31.5.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter