Taidekaupunki Kivistössä järjestetään kaikille avoin taideseminaari 24.10.

Kivistö on taidekaupunki, jossa minkä tahansa kulman takaa voi paljastua taideteos. Kivistön taiteelle ja muulle kulttuurille järjestetään taideseminaari tiistai-iltana 24.10. kello 17.30 – 20.00 Aurinkokivessä (Aurinkokivenkuja 1).

Illan teemana on kulttuuria kaikille. Tilaisuuden tavoitteena on pohtia yhdessä minkälaista taidetta Kivistössä voisi olla tulevaisuudessa. Illan aikana kuulet inspiroivia puheenvuoroja ja pääset ideoimaan Kivistön taidetta. Tilaisuudessa ovat mukana muun muassa Vantaan taidemuseo, Vantaan lasten kulttuurikeskus ja Vantaan kuvataidekoulu. Lapsille on oma taidetyöpaja koko illan ajan. Tarjolla on myös pientä iltapalaa.

Tilaisuus on suunnattu Kivistön asukkaille, toimijoille, taiteen asiantuntijoille sekä kaikille Kivistön kulttuurista ja taiteesta kiinnostuneille. Tilaisuuteen pyydetään ilmoittautumaan tiistaihin 17.10. mennessä osoitteessa https://tinyurl.com/taideseminaari. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

Tilaisuuden tarkempi ohjelma

Illan aikana myös esitellään Kivistöön jo toteutuneita taideteoksia. Kerro kuvin Facebookissa ja Instagramissa hashtagilla #taidekaupunkikivistö, millainen on sinun Kivistösi taidekaupunkina ja mitkä ovat juuri sinulle erityiset taideteokset alueella. Kuvia käytetään seminaarissa osana Kivistön taidekaupungin esittelyä.

Julkaistu: 5.10.2017 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter