Reaktorin runsas ohjelma tekee talvilomasta entistäkin kiinnostavamman

Kuva: Maarit Hohteri

Seuraavat kolme päivää pääkaupunkiseudun nuorilla ei ole pulaa ajanvietteestä, sillä Helsingin messukeskuksessa järjestettävä maksuton talvilomatapahtuma Reaktori tarjoaa tekemistä joka makuun! Yli 13-vuotiaille nuorille suunnattu tapahtuma on avoinna 21.–23.2.2018 kello 13–20.

Reaktorissa nuoret pääsevät kokeilemaan, kuinka villiä on rodeoankan kyyti tai miltä tuntuu vetää oma suosikkibiisi roolikaraokessa asiaankuuluvissa esiintymisvaatteissa. Tervetuloa testaamaan myös turvallinen ja luoditon Eco Aims -tarkkuusammunta tai frisbeegolf-puttaus, tuunaamaan kangaskassi tai rintanappi ja piipahtamaan smoothiebaarissa.

Entä miltä kuulostaisivat lautapelit tai tietokonepelit, jalkapallo simulaattorilla tai kentällä, loistavan glittermeikin hankkiminen tai vaikka radioamatööritoiminta?

Vakavampiakaan aiheita ei kaihdeta. Reaktorin pisteillä voi halutessaan miettiä esimerkiksi sitä, millainen on hyvä seurustelusuhde, ja kiertotalouspelin kautta taas pohditaan tuotteiden elinkaarta.

Reaktorissa nähdään myös Vantaan ikioma Nutakontti, joka tarjoaa nuorille paikan pelailuun, hengailuun ja uusien ihmisten tapaamiseen. Lisäksi Vantaan pisteellä voi osallistua räppipajaan tai kokeilla animaation tekemistä sekä tarvittaessa ladata puhelimen.

Reaktorin koko ohjelman löydät osoitteesta reaktori2018.munstadi.fi/ohjelma.

Tule paikalle tai tsekkaa Reaktorin meininki verkossa

Reaktori pidetään Pasilan aseman kupeessa sijaitsevassa Helsingin messukeskuksessa, jonne pääsee Vantaalta kätevästi esimerkiksi Kehäradan junilla. Kurkkaa tulo-ohjeet messukeskuksen sivuilta.

Jos et pääse paikan päälle, voit seurata tunnelmia Netari-nuorisotalon pisteeltä lähetettävän striimin välityksellä tai kuunnella Hatturadion Reaktori-lähetystä, mutta hauskinta on toki nauttia kaikesta kavereiden kanssa ihan livenä!

Reaktori huipentuu päätösbileisiin, jotka järjestetään Kulttuuriareena Gloriassa (Pieni Roobertinkatu 12, Helsinki) lauantaina 24.2. kello 18–22. Esiintymässä nähdään The Movement DJ’s, Aseveljet, Pikkuhukka, Tanssiryhmä Unknown ja Yasmin&Vuong. Myös päätösbileisiin on vapaa pääsy.

Reaktori Facebookissa: facebook.com/reaktori

Julkaistu: 20.2.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter