Sunnuntaina Keimolanmäessä koko perheen karnevaalitapahtuma

Keimolanmäessä juhlitaan sunnuntaina 10.6. klo 11-15, kun käyntiin pyörähtää koko perheen Keimolanmäen karnevaalit -yleisötapahtuma.

Luvassa on energisen sambaryhmä Sambicin esitys ja tanssiopetusta, ajelua robottiautolla, lapsille aarrerata ja poniratsastusta, ammattilaisten vinkkejä parvekepuutarhan rakentamiseen ja ruokakojuja. Halukkaat pääsevät tutustumaan Kaarelan VPK:n paloautoon ja harjoittelemaan alkusammutusta. Lisäksi Keimolanmäen asuntojen rakennuttajat esittelevät uusia, alueelle rakennuttamiaan asuntoja.

Karnevaalialueen tuntumaan pääsee kätevimmin saapumalla junalla Kivistön asemalle ja hyppäämällä tapahtumavieraita kuljettavan Puksu-katujunan kyytiin. Juna kulkee edestakaisin noin puolentoista kilometrin matkaa tapahtuma-alueen ja Kivistön aseman välillä ja poimii matkustajia aseman lisäksi Syväkivenpolun ja Radioasemantien risteyksestä. Tapahtumaan autolla saapuvia toivotaan pysäköimään autonsa Syväkivenpolun ja Radioasemantien risteyksessä olevalle liityntäpysäköintialueelle.

Tapahtuma järjestetään Keimolankaaren pohjoispäästä alkavalla Lincolninaukiolla.

Keimolanmäki on uusi, Kivistön kupeeseen Hämeenlinnanväylän länsipuolelle rakentuva asuinalue, jonne rakennetaan seuraavien kahden vuoden aikana noin 300 uutta asuntoa. Alueella asuu nykyisellään noin tuhat asukasta, ja valmistuessaan 2020-luvulla Keimolanmäessä tulee olemaan noin 2500 asukasta.

Alue on tunnettu siitä, että siellä sijaitsi vielä 1970 -luvulla kuuluisa, lajissaan Suomen ensimmäinen moottorirata, jolla ajettiin mm. formula-autoilla. Alueen historia näkyy kiinteistöjen seiniä koristavissa vanhoissa valokuvissa ja vanhaa moottorirataa myötäilevissä kaduissa. Myös moottoriradan vanha valvontatorni on säilytetty muistona menneestä.

Kaikille avoimeen tapahtumaan on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa! Tapahtuma Facebookissa.

Tapahtuman järjestää Vantaa kaupunki yhdessä alueen rakennuttajien kanssa.

Julkaistu: 5.6.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter